Forever Young: Bushman’s Revenge feat. Susanne Sundfør

Bushman’s Revenge og Susanne Sundfør møttes i Øyacontaineren i sommer, der de spilte inn en forrykende versjon av Depeche Modes «Enjoy The Silence». Selv om låta ble utgitt i februar 1990, bærer den hele åttitallsarven i seg ved å bli skrevet og innspilt på slutten av tiåret. Derfor velger vi å inkludere denne i forbindelse med vårt store 80-tallsprosjekt Forever Young.

Hør Bushman’s Revenge feat. Susanne Sundfør: «Enjoy The Silence» i WiMP

Bushman’s Revenge er en trio bestående av Even Hermansen, Rune Nergaard og Gard Nilssen, forsøkt beskrevet som et band som beveger seg mellom jazz og klassisk tung rock med rester av blues, prog og syrerock både under og på overflaten. De har fått strålende mottakelse både i inn- og utland, og er et band vi anbefaler å sjekke ut næmere. A Little Bit Of Big Bonanza (Rune Grammofon) kom tidligere i år, hør «Iron Bloke» fra albumet.

Dessuten kan vi allerede nå avsløre at vi neste uke slipper Egil Olsens versjon av «Dolce Vita» i forbindelse med Forever Young. Det er bare å glede seg. Hvis du ikke kjenner til Egil Olsen kan du varme opp med det herlige livealbumet Egil Olsen Show.

Øyacontaineren var et samarbeid mellom WiMP, NRK P3 og Øyafestivalen. Prosjektet ble for først gang gjennomført på årets Øyafestival og førte til at flere anerkjente artister tok turen til “den skjulte scenen”. Resultatet ble 12 unike innspillinger som slippes i WiMP utover høsten og vinteren.

Kategori: Musikknyheter, WiMP   Stikkord: , , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>