Vinn konsertbilletter: Dirty Projectors på Rockefeller

OPPDATERT Vinnere trukket: Trine og Karl Morten kan se frem til to konsertbilletter hver. Takk til alle som deltok i konkurransen.
28. oktober kommer indiestorhetene Dirty Projectors til Rockefeller i Oslo. Brooklyn-gjengen sentrert rundt Dave Longstreth regnes som et av de mest innovative bandene på 2000 tallet, som frir til feinschmeckere med sine konseptuelle og originale musikalske krumspring. Musikalsk hinter de til alt fra Led Zeppelins tredje, via King Sunny Adés Juju Music, til de mest eventyrlystne sidene ved Talking Heads. Samtidig er det naturlig å trekke paralleller til Animal Collective og Yeasayer – de har noe av den samme tilnærmingen til progrock og låtoppbygning.

Er du interessert i å få med deg Dirty Projectors live – og de kan være fantastiske på scenen – så har du muligheten her og nå:

I 2007 tolket Dirty Projectors et helt album av et legendarisk punkband, titulert Rise Above. Hva heter bandet og hva heter det opprinnelige albumet?

Send ditt svar til bjorn.hammershaug(@)wimpmusic.com for å være med i trekningen om billetter.

Vår venner i Gaffa har dessuten satt sammen en super spilleliste med 15 høydepunkter:
Hør spilleliste Dirty Projectors: Presentert av Gaffa i WiMP

Kategori: Konkurranse, Spillelister   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>