Vamp: Nytt album, eksklusiv video


Anført av det nydelige tittelsporet «Liten fuggel» slipper Haugesund-heltene i Vamp sitt niende studioalbum med folkemusikk, viser og rock – denne gang med hjelp av produsent Espen Lind. Liten fuggel er det populære bandets første siden St. Mandag som ble utgitt i 2008.

Hør Liten fuggel i WiMP

Vi har i forbindelse med lanseringen gleden av å by på en aldri så liten godbit, nemlig et eksklusivt liveopptak fra Victoria scene i Oslo den 10. Oktober. Dette var en ”lukket” intimkonsert for venner og kjente, og en feiring av det nye albumet. Her får du en akustisk versjon av ”Ord”, som også er åpningssporet på Liten fuggel.

Vamp er en av de største suksesshistoriene i norsk musikkliv, både live og på plate. Ved siden av fem Spellemann-priser har de innkassert det som er av betydningsfulle priser og hedersbevisninger – og de har solgt godt over 700 000 album i Norge.

På årets fyldige høst- og vinterturné har Vamp med seg Eivør Pàlsdòttir og trommeslager Torstein Lofthus. Disse to medvirker også på albumet som ble spilt inn i idylliske omgivelser på Færøyene og i Etne.

Foto: Haakon Nordvik/presse

Kategori: Album, Musikknyheter, Video   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>