Ny WiMP med enda mer musikkinspirasjon – ute nå!

Nå slipper vi en helt ny versjon av WiMP for norske brukere, med mange forbedringer knyttet til musikkoppdagelse og redaksjonelt innhold. WiMP gir deg nå enda flere tips og anbefalinger og gjør det enda lettere å finne musikkinspirasjon. Noen av de nye smarte funksjonene er WiMP Radio, spillelistesøk og spillelistesider, bokmerker og mulighet til å følge både redaksjonelle anbefalinger, spillelister og venner i WiMP.

Brukere vil også oppleve et oppdatert design der WiMP-redaksjonens tips og anbefalinger er utvidet og mer synlig. I tillegg har nye WiMP flere bilder, artist- og albumomtaler, relaterte album og artister samt oversikter over ulike typer spillelister, album og låter i forskjellige sjangre. Den nye versjonen har også mer musikk, WiMP-katalogen har nå økt til over 18 millioner lisensierte låter.

Eksempler på nye funksjoner:

WiMP Radio
For deg som vil velge en type musikk og trykke på Play! Her finner du kanalene Høstmusikk, Club & Dance, Undergrunn, Goldies, R.O.C.K, Classic R.O.C.K., Norsk på norsk, Funk & Soul, Pophits, Egolyd og Jazzbæggen. Redaksjonen lager løpende nye kanaler.

Spillelistesøk og oversiktlige sider for ulike typer spillelister
Nå blir det enda lettere å finne spillelista du er på jakt etter, enten det er for trening, avslapping, fest, eller om du vil følge med på WiMP-redaksjonens lister eller våre gjestelister. Her finner du også delte spillelister fra andre WiMP-brukere.

Bokmerker
Med ett klikk kan du nå enkelt lage en snarvei i venstremenyen til redaksjonelle sider i WiMP. Det kan være til siden for din favorittsjanger, anmeldelser fra eksempelvis Lydverket eller Pitchfork, siden med musikk fra din favorittfestival, lister fra gjesteredaktører som Asbjørn Slettemark eller Tore Renberg eller fra en av dine Facebookvenner.

Følg dine venner i WiMP
Har du koblet WiMP til Facebook får du nå se de siste WiMP-aktivitetene fra dine venner i en egen nyhetsfeed. Du ser hva de har spilt, hvilke favoritter de har lagt til og hva de har delt. Du bestemmer selv om og hva du vil dele på Facebook. Du kan også velge å følge andre brukere selv om du ikke er venn med de fra før.

Du kan nå også følge spillelister fra WiMP-redaksjonen, dine venner eller andre WiMP-brukere! Ved å trykke på ”Følg” vil du automatisk få spillelistene oppdatert når de endres.

Nye forbedrede sjangersider med enda mer musikkinspirasjon og en mengde spillelister, album og låter fra samme sjanger samlet på én side.

Vi introduserer også Ukas låt og Ukas album med den nye versjonen. Denne uka er det Young Dreams låt ’Fog of War’ og Vamps album ’Liten fuggel’ som gjelder.

WiMP er tilgjengelig i Norge, Sverige, Danmark og Tyskland og forbereder lansering i Polen.

Kategori:WiMP - Permalenke.
10 Kommentarer
 1. Svend

  Dette høres bra ut, har savnet skikkelig deling av spillelister!

  Kommer disse funksjonene til mobil også? (Android / iOS?)

 2. Terje HH

  Hva er versjonsnummeret til denne oppdateringen?

 3. Erik

  Kan noen forklare hvilken musikk man kan forvente å finne i WIMP?

  Har en stund prøvd å få opp Skyfall med Adele. Jeg får søkt den opp, men når jeg prøver å starte låten kommer det opp en melding om at «Album ikke tilgjengelig».
  Skal den bli tilgjengelig? I så fall når? (og hvorfor er den ikke allerede tilgjengelig?)

  Generelt: hvordan kan man finne ut om WIMP gir tilgang til en artist eller ikke, og eventuelt hvilke utgivelser av artisten som er tilgjengelig.

  Opplysninger: bruker WIMP mest gjennom iPhone/iPod touch.

  P.S. Vedrørende eksemplet over så finnes det (flere?) «tribute» versjoner til Adele på låten Skyfall. Men det er ikke lett å skjønne at dette egentlig ikke er henne. Det er ikke lett å orientere seg.

 4. Navn Navnesen

  wimp radio til android, takk!

 5. Har desverre problemer med og logge på den nye versjonen umulig og skifte brukerinformasjon og passord, brukte wimp før men på grunn av disse problemene har jeg begynt og bruke spotyfi i steden. Kommer nok til og kutte ut hele wimp p.g.a.dette.

 6. Brukte Wimp mye før , men den nye versjonen lar meg ikke logge på + at når jeg prøver og endre brukerinformasjon lar dette seg ikke endre i oppsettet.

 7. Per Arne Tangen

  Hei
  Jeg bruker Wimp gjennom Squeezebox. Blir det noen forandring her. Jeg styrer også Squeeze boksen gjennom Ipaden min.

 8. lurifax

  Når kommer det brukbar lydkvalitet som feks flac? Da vil jo wimp bli en flott tjeneste, ikke særlig brukbar nå med 256kbs. Låter altfor dårlig..

 9. Joakim

  Erik: Adele sin Skyfall har vi fått tilgjengelig kun for download. Det er godt mulig at den blir åpnet for streaming etterhvert, men det er palteselskapet sin avgjørelse.

  Du vil se at tracket er utgrået dersom det ikke er tilgjengelig for avspilling. Disse låtene kan som regel kun være tilgjengelig via nedlastning.

  Curt: Ta kontakt med oss via wimp.no, vår facebook-side eller Twitter så skal vi hjelpe deg til å få dette til :)

  Per Arne Tangen: Det vil nok ikke bli store endringer på Squeezeboxen. Utviklingen av denne appen er det Logitech selv som står for. De har uttalt at de ikke ønsker å fortsette utviklingen av Squeezebox, så det vil neppe skje store forandringer.

  Lurifax: Det vil komme større og bedre kvalitet etterhvert ;) Heng med!

  God jul :)
  Mvh. Joakim i WiMP.

 10. Har Wimp på en annen pc men når jeg nå skal legge den på ny pc står det plutselig «prøv gratis en mnd» og jeg kan ikke finne ut hva det koster videre… ?????

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>