Øyacontaineren #3: Philco Fiction

Vi er stolte av å presentere tredje låt fra Øyacontaineren: Philco Fiction fikk med seg danserne Camilla Tellefsen og Monica Eilen Johnsen inn i containeren, og skapte full feststemning med en feiende flott versjon av sin egen «I Want You».

Den Oslo-baserte trioen slapp i fjor sitt andre album, Take It Personal. De har fått masse skryt både her hjemme og internasjonalt for å blande tradisjonelle stilarter som gospel, tango og folk inn i et elektroniske lydbilde, ytterligere utvidet med inspirasjon fra pop og R&B. «I Want You» var også blant høydepunktene på deres kritikerroste konsert under årets Øyafestival. Her får du den altså i en spesialutgave fra Øyacontaineren:

Hør hele låta i WiMP: Philco Fiction: «I Want You»

Philco Fiction er Turid Alida Solberg (vokal), Bjarne Gustavsen (keyboards) og Andreas Lønmo Knudsrød (trommer).

Hør Philco Fiction i WiMP

Øyacontaineren er et nytt og spennende samarbeid mellom WiMP, NRK P3 og Øyafestivalen, hvor hensikten er å bygge relasjoner mellom artister, festival, radio og streaming – samt skape grobunn for impulsive produksjoner. Prosjektet ble for først gang gjennomført på årets Øyafestival og førte til at flere anerkjente artister tok turen til “den skjulte scenen”. Resultatet er 12 unike innspillinger, som vil slippes i WiMP utover høsten.

Øyacontaineren ble levert av Musikkutstyrsordningen og Nordic Shelter. 4Sound stilte med backline og teknisk hjelp under Øyafestivalen.

Kategori: Musikknyheter, Video   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>