Narum: Nytt album – vinn eksklusiv tur til Toten

OPPDATERT: Feil side ta Mjøsa: Vi har trukket to vinnere som får være med på Narumcamp på Toten. Erik gikk for Gjøviksiden: «I denne sammenhengen og i ”Vazelina”-sammenhengen er det Hamar-siden som er feil side. Tradisjonelt sett og med Prøysen sine øyne er det Gjøviksiden som er feil … Går for Gjøviksiden.» Roy gikk for denne løsningen: «Det spørs vel på hvilken side en selv er fra, men det er vel Hedemarksiden som ligger dårligst an for oss Totninger.» De to kan fortsette diskusjonen sammen med Narum i morgen. Gratulerer til dere, og takk til alle som sendte inn svar.

Fredag 7. september slippes det nye albumet til Narum, men allerede fra i dag kan du høre Sol Og Regn Og Ælt i WiMP.

Torsdag 6. september inviterer bandet til en mulighet for å ”smake” både på musikken og lokale forfriskninger når de rigger opp et sirkustelt (!) på tunet av barndomshjemmet Blilie Gård på Toten. Det eksklusive arrangementet starter klokken 18.00 – og du kan nå vinne billetter til denne helaftenen med Narum og venner.

Hva er feil side ta Mjøsa? Send inn ditt svar til vinn@wimp.no for å være med i trekningen av den svært eksklusive og intime konserten.

Hør Narum: Sol Og Regn Og Ælt i WiMP

Kategori: Album, Forhåndslytting, Konkurranse, Musikknyheter   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>