I Was A King: Eksklusiv premiere

Hør I Was A King: «Frozen Disease» i WiMP

I Was a King er Frode Strømstad, Anne Lise Frøkedal og Ole Reidar Gudmestad. Det Oslobaserte Egersundbandet slo virkelig gjennom med albumet Old Friends i 2010. Nå er de klare med sitt tredje album, You Love It Here er blant høstens mest imøtesette utgivelser. Produsert av ingen ringere enn Robyn Hitchcock (The Soft Boys) og Normann Blake (Teenage Fanclub) som bør være mer enn egnet til å fange bandets powerpop-fundament.

You Love It Here er spilt inn i Egersund med trioen og gode venner, og preges av et forsiktig redefinert, modnere uttrykk. Mildt optimistisk, men også sentimentalt opprivende om universelle størrelser som hjemsteder, hengivenhet og ungdomstidens solnedgang.

Anne Lise Frøkedal er for øvrig aktuell på flere områder i dagens WiMP. Du bør også få med deg hennes bidrag på «Sokken Min Er Våt» med Meg og Kammeraten Min. Opptaket ble gjort i WiMPs Øyacontainer under årets Øyafestival:
Hør Meg Og Kammeraten Min feat. Anne Lise Frøkedal: «Sokken min er våt» i WiMP

Kategori: Album, Forhåndslytting, Musikknyheter, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.
En kommentar
  1. Tilbaketråkk: WiMP-premiere for I Was A King - Warner Music Norge

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>