Step Up Revolution – Vinn kinobilletter til hele vennegjengen

OPPDATERT, VINNERE TRUKKET: Fem billetter går til Ann Kristin fra Ålesund og Cynthia fra Nesstun. Gratulerer til dere!
I WiMP finner du nå partylista Summer Dance 2012 hvor du får over tre timer med heftige sommerrytmer. Timbaland og Ne-Yo kickstarter festen med «Hands In The Air» fra den kommende dansefilmen «Step Up Revolution» som har premiere 17. august i hele landet.

Filmen er det nyeste avsnitt i den verdenskjente Step Up-serien, som nok en gang gir deg gnistrende dans, og denne gang med den fargerike byen Miami i bakgrunn. Den nye dansestjernen Kathryn McCormick (kjent fra So You Think You Can Dance) har hovedrollen som Emily.

Se traileren til «Step Up Revolution» og bli med i konkurransen nedenfor:

Emily, datter av en rik forretningsmann, kommer til Miami med ambisjoner om å bli profesjonell danser, men hun blir forelsket i Sean, en ung mann som leder et danseteam som stiller i omstendelige, nøye planlagte flash mobs.

 Teamet, kalt «the MOB», prøver å vinne en konkurranse om en stor sponsordeal, men faren til Emily truer med å bygge ut MOBs historiske nabolag slik at tusenvis av mennesker må flytte. Emily må forene krefter med Sean og the MOB for å gjøre om flash mob’ene til protest-mobs, og står i fare for å gi slipp på sin egen drøm for den gode sak.»

WiMP gir deg mulighet til å vinne kinobilletter til deg og vennegjengen din. Vi lurer på hvilken norsk duo som stod bak en av låtene i den forrige filmen «Step Up 3D». Send oss en mail til vinn@wimp.no for å bli med i trekningen av 5 kinobilletter. Vi trekker to vinnere, og billettene kan brukes hvor som helst i landet.

Hør spillelista «Summer Dance 2012″ i WiMP 

Kategori:WiMP - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>