Har du billetter til årets Roskilde Festival, men ikke helt bestemt deg for hvordan du skal komme dit? Kanskje dette er løsningen for deg: Søndag 1. juli forvandles nemlig båten Crown of Scandinavia til en flytende førfest til årets festival. På turen spiller to av festivalens norske artister, 120 Days og Sandra Kolstad, i tillegg vil det også bli chillout-lounge og DJ-fest.

Vi har et fire cruisebilletter som vi ønsker å dele ut til én heldig vinner. Alt du trenger å gjøre for å være med i trekningen om billetter til GAFFA RockCruise til Roskilde er å sende oss en mail til vinn@wimp.no med svar på spørsmålet: 120 Days og Sandra Kolstad er to av de norske artistene som spiller på årets Roskilde Festival. Kan du nevne fire andre norske artister som også kommer til Roskilde? (Hint: Sjekk GAFFAs omfattende spilleliste med artister fra årets Roskilde Festival.)

Vinnerne trekkes fredag 15. juni.

I WiMP finner du dessuten masse aktuelt Roskilde-stoff på vår egen Roskilde-side.

Kategori: Konkurranse, Spillelister   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>