Finn Kalvik: Vinn billetter og signert CD-boks

Den folkekjære visesangeren Finn Kalvik er albumaktuell i disse dager. På Sommersangeren har han samlet sommerlåter fra hele sin lange karriere. På 60- og 70-tallet var ikke studioteknikken alltid på topp, og enkelte av originalversjonene var preget av hastverksarbeid og trange innspillingsbudsjetter. Kalvik har dermed spilt inn flere av sangene på nytt – og fått plass til et par helt nye sanger. I kjølevannet av albumet legger han ut på en lengre turné rundt om i landet.

Fredag 13. juli starter turneen i Oseberg Kulturhus i Tønsberg: «Én kveld i Tønsberg» er en eksklusiv slippkonsert med femmanns band. Vi har gleden av å spandere inngang for to til tre heldige vinnere, samt et signert eksemplar av Sommersangeren på CD – og ikke minst en signert utgave av 7 CD-samleboksen 71-81.

En saftig pakke for Kalvik-fansen med andre ord, og alt du trenger å gjøre for å delta i konkurransen er å fortelle oss hva som er din favorittsang med Finn Kalvik.

Vi holder på å sette opp en spilleliste med 40 av hans beste låter – og du kan være med å bestemme innholdet av denne lista. Send ditt låtforslag – og gjerne flere – til vinn@wimp.no. Vi trekker tre vinnere 2. juli.

Trenger du tips: Her finner du utkast til spillelista Finn Kalviks 40 Fineste i WiMP

Hør en eksklusiv utgave med kommentarspor av Sommersangeren i WiMP

Kategori: Album, Konkurranse, Musikknyheter, Spillelister   Stikkord: - Permalenke.
2 Kommentarer
  1. Trude R. Nilsen

    Sommerøya

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>