Norah Jones: Vinn tur for to til København

OPPDATERT: Vinnere er trukket og tilskrevet. Takk til alle som sendte inn svar.
I samarbeid med EMI har vi gleden av å invitere deg med på tur til København og en ytterst eksklusiv konsert med albumaktuelle Norah Jones. Du kan vinne billetter, inkludert reise og opphold, til konserten som finner sted på Koncerthuset tirsdag 22. mai.

Med seg på scenen har Jones med seg fullt band, og konserten vil bestå stort sett av låter fra hennes nye album Little Broken Hearts. Konserten vil bli live-overført av Dansk Radio P4, og tapes både for TV og radio til resten av Norden. Billetter vil ikke være tilgjengelig gjennom ordinært salg. Vi trekker to vinnere som får to billetter hver.

For å være med i konkurransen må du svare på følgende gåte: Norah Jones fikk et brakgjennombrudd i 2002 med sitt debutalbum. Hva heter det?

Send inn ditt svar til vinn@wimp.no – og merk, vinnerne trekkes allerede på onsdag.

Hør Norah Jones: Little Broken Hearts i WiMP

Little Broken Hearts er produsert av Danger Mouse, og her får du noen godbiter også fra hans karriere – som inkluderer The Black Keys, Broken Bells, Beck og Gorillaz.

Hør spillelisten Produsert Av Danger Mouse i WiMP

Kategori: Konkurranse, Spillelister, WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>