Vinn: Jarle Bernhoft i Spektrum

Oppdatert: Vi har trukket en vinner av to billetter, og kan gratulere Merete Mordal som vinner av en veldig populær konkurranse. Billetter er på vei til deg i posten.

14. april kommer multi-talentet, soulsangeren og showmannen Jarle Bernhoft med band til Oslo Spektrum. Bernhoft har hatt kjempesuksess med sine to soloalbum – og Solidarity Breaks ble det mest spilte norske albumet i WiMP i 2011 – men han kjennes kanskje særlig som et helt spesielt live-fenomen. Med uforglemmelige opptredener har han bygget seg opp en frelst fanskare. Konsert etter konsert har vært utsolgt, og både presse og publikum er enige om at Bernhoft er en artist som må oppleves på scenen.

Du kan nå selv oppleve ham live i Spektrum. Vi har nemlig et par billetter som vi ønsker å dele med dere. For å være med i trekningen må du fortelle oss hvilket kjent rockeband Bernhoft spilte i før han startet på sin solokarriere. Send svar med navn og adresse til vinn(@)wimp.no.

Hør Bernhoft i WiMP

Kategori: Konkurranse   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>