Heroes & Zeros: Nytt livealbum, kun i WiMP

Heroes & Zeros er et band som er kjent for å gå sine egne veier. 20. april følger de opp kritikerroste Ghostly Kisses med en liveutgave av albumet spilt inn i sin helhet i Urban Sound Studios i Oslo. Til sammen teller bandet ikke mindre enn 10 involverte på denne utgivelsen, inkludert gjester fra Jaga Jazzist, Montee og Pow Pow, Hanne Hukkelberg og jazztrompetist Sjur Miljeteig.

Hør Ghostly Kisses Live i WiMP

In The Slipstream Vol. 2 – Ghostly Kisses er faktisk bandets tredje liveutgivelse, og andre del i serien «In the slipstream». Det markeres med konserter på Mono i Oslo og Arendal Kulturhus 26. og 28. april, hvor også flere av gjestermusikerne deltar. Dette blir de to eneste klubbjobbene bandet gjør i Norge denne våren, før de drar videre på en toukers USA-turné for å promotere den amerikanske utgaven av Ghostly Kisses.

Liveinnspillingen fra Urban Sound Studios er også filmet og legges ut som konsertfilm i mai. Fra innspillingen får du her et eksklusivt klipp av ”Weather It Out”:

Hør Heroes & Zeros: Ghostly Kisses Live – kun i WiMP

Kategori: Forhåndslytting, Musikknyheter, Video   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>