Hålogalandslaget byr opp til dans

Hålogalandslaget (det nye bandet til Tungtvanns Joddski & RSP fra Kompani 69) oppfordrer folk til å komme seg ut på gulvet og danse på sin debutsingle. Den er passende titulert «Dans» (feat. Pumba) – og du finner den i WiMP.

Rapduoen fra nord tar oppfordringen et skritt videre, og har nå en dansekonkurranse gående der du kan laste opp dine egne dansemoves. Bidragene som får flest stemmer får klippet sitt med i bandets offisielle musikkvidep, samt fete musikkpakker tilsendt i posten.

Sleng deg ut på gulvet og send inn din dansevideo på bandets Facebook

Reglen er enkle, i følge Joddski: – Send inn video av deg hvor du danser til låta «Dans» (eller hvilken som helst annen dubsteplåt, de går alle i samme tempo). De beste/morsomste/jævligste/latterligste/mest føka/mest føkked up/mest føkked ned/hardeste kommer med i videoen til låta.

Debutalbumet Aggrokultur kommer i begynnelsen av mai.

Kategori: Konkurranse, Video   Stikkord: , , - Permalenke.
En kommentar
  1. Tilbaketråkk: NRK Lydverket » Spilleliste onsdag 25. april

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>