Nicki Minaj til Norge – vinn billetter

Oppdatert: To vinnere er trukket ut fra rekordmange innsendere. Camilla Holt og Katja Hakvaag kan se frem til å motta to billetter hver i posten. Gratulerer til dere, og takk til alle som sendte inn. Som trøst kan dere i dag høre det nye albumet til Minaj i WiMP: Pink Friday… Roman Reloaded. Det andre spørsmålet vi ønsket svar på var hennes egentlig navn, og de aller fleste av dere visste at det er Onika Tanya Maraj.

Nicki Minaj er med låter som ”Super Bass”, ”Starships” og ”Right Thru Me” i ferd med å etablere seg som en hitleverandør på linje med Lady GaGa og Rihanna. Hun har også på kort tid etablert seg som ettertraktet samarbeidspartner med bl.a. Madonna, Kanye West, Drake og David Guetta. 9. juni kommer hun endelig til Norge og Oslo Spektrum.

Arrangør er LiveNation, og de har allerede åpnet opp forsalget til konserten.

Du kan også vinne konsertbilletter her gjennom WiMPbloggen. Vi har nemlig sikret oss fire billetter som vi deler ut til to av dere. Alt du trenger å gjøre for å være med i konkurransen er svare på et par spørsmål og sende inn til vinn(@)wimp.no:

1. Med seg til Oslo har Nicki Minaj sitt nye album, der blant annet singlen ”Starships” er hentet fra. Hva heter det?
2. Hva er Nicki Minajs egentlig navn?

Vi har dessuten samlet 25 gullkorn fra hennes korte, men likefullt stjernespekkede karriere: Hør Nicki Minaj: Hete Hits i WiMP.

Kategori: Konkurranse, Musikknyheter   Stikkord: , - Permalenke.
En kommentar
  1. digger nicki minaj!!!1 bare må på den konserten

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>