Vinn billetter: Sondre Lerche

Oppdatert: Da har vi trukket og tilskrevet tre vinnere til konsertene. Takk til alle som sendte inn sine gode låtvalg. 
Sondre Lerche er ikke bare opptatt med The Voice for tiden, han skal også spille tre konserter i Norge i februar. Dette er de eneste konsertene han kommer til å gjøre denne våren, i tillegg til by:Larm.

9. februar: Kulturkirken Jakob, Oslo
10. februar: Samfundet (Klubben), Trondheim
11. februar: Hulen, Bergen

Du har nå muligheten til å ta med en venn og oppleve Sondre live – helt gratis.

Vi har nemlig et par billetter til hver av disse konsertene. Det eneste du må gjøre for å delta i konkurransen er å legge igjen en kommentar her på bloggen (eller sende oss en e-post på vinn @ wimp.no) der du forteller hva som er din favorittlåt fra hans nyeste, selvtitulerte album og hvorfor. Husk også å si fra hvilken by som passer best for deg.

Hør Sondre Lerche: Sondre Lerche i WiMP

 

Kategori: Album, Konkurranse   Stikkord: - Permalenke.
21 Kommentarer
 1. Linnea Vollstad

  Åhh, bare digger «Private Caller» av Sondre, denne sangen hørte jeg og kjæresten min første gang vi kysset. Så noen minner med den, ja. Hadde passet for meg å vunnet billetter til Oslo! <3

 2. Simen

  Living Dangerously! En helt fantastisk sang som høres veldig ut som «old school»-Lerche, samtidig som den passer veldig godt inn på det nye albumet.

 3. Bjarte Vangsnes

  Jeg har så lyst å invitere min samboer på bursdagskonsert med Sondre Lerche i Kulturkirken Jakob den 9 februar

 4. Anders

  Vanskelig valg, men jeg må nok også si private caller, rett og slett fordi jeg liker låta, er ikke så mye mer å si .. Oslo hadde passet best for meg :)

 5. Lasse fredheim

  Må bli private caller! Tanten min var barneomskjæreste med sondre så har alltid vært fan av han! Biletter til bergen hadde vært konge :))

 6. Marie Pindsle

  Må bare vinne!! ELSKER Sondre Lerche

 7. Anne waadeland

  Dette ville vært en uneskrivelig opplevelse. Du er fantastisk Sondre!!

 8. thomas holm

  Domino er en perle av en poplåt. Smart, catchy og sondre synger vakkert. Oslo

 9. Nhi Nguyen

  Min favorittlåt fra Sondre Lerches selvtitulerte album er desidert «Coliseum town».

  Ikke bare er dette en fantastisk sang som gir gode vibber, den er også en sann hverdagshelt som redder en stakkar gjennom langsomme bussturer, Oslos bråkete gater og ikke minst stressfulle dager på kontoret. For ikke å glemme beroligende vuggesang og en perfekt alarm-ringetone for en behagelig start på morgenkvisten.

  Jeg digger musikken til Sondre Lerche og hadde blitt veldig veldig glad for å se han framføre «Coliseum town» live i Kulturkirken Jakob i Oslo :)

 10. Erik Møller

  Living Dangerously er min favoritt. Denne er skrevet i god gammel «Sondre» ånd og beskriver songwriteren Lerche på en meget god måte synes jeg. Nydelig låt! :)

  • Erik Møller

   Ønsker veldig å se Sondre i Trondheim! …men ble for sen til å kjøpe billett selv, ettersom det var utsolgt da jeg kom hjem fra offshorejobb! :´(

 11. Her veldig lyst til å høre Sondre live! Hadde vært veldig gøy)

 12. Helt klart så er det domino som dominerer så Lerches nyeste album. Den er på mange måter gode gamle Sondre og den får meg til å mimre fra hans tidligere album og ikke minst de flotte opplevelsene jeg har hatt med musikken hans i hverdagen og på konserter med han. Jeg ønsker billetter til hans konsert på Hulen i Bergen:-)

 13. Mimmi Nguyen

  Tied up to the tide – Behagelig, rolig, men likevel så herlig og kul at man føler et stort snev av kjærlighet! Det føles som om sangen nesten forfører deg! Samtidig drar låta opp alle smilebånd og sorger. Lyden av instrumentene er så forskjellige, og jeg synes ikke miksen kunne slått bedre an.

  Om jeg får se Sondre Lerche med egne øyne, ønsker jeg veldig gjerne å se ham på Studenter Samfundet i Trondheim 10. februar.

 14. Marthe Myran

  På Sondre Lerches nyeste album, liker jeg «Coliseum Town» aller best. Den er som sangeren selv. Den har en melodi som er merkverdig, men likevel har Lerche samlet de fineste klangene og mikset dem til en harmonisk melodi for ørene. Teksten er mystisk, og lytter man ekstra godt til hver verselinje, vil man finne seg igjen i teksten. Det gir låta prikken over i’en. Sangen er trist, men likevel så fin at den smelter enhver vinter.

  Samfundet i Trondheim er ypperlig for meg dersom jeg vinner.

 15. Ida

  Private caller @ letterman ;)

 16. Jakob Sønnesyn

  When the River er min desidert største favoritt fra albumet. Den er en universallåt som passer vel så godt til hverdags som til fest, og bringer en overhengende stemning av håp og glede. En perfekt punchline og avslutning på albumet, men kunne fungert vel så godt som førstesingel. Et godt stykke låt som på enhverdag (never mind the typos, forsøk på ordspill) kan heve stemningen betraktelig! Bergen og Hulen er der jeg forhåpentligvis får oppleve denne sangen:)

 17. Vegar Nesset

  ‘Ricochet’ er den perfekte åpningslåta. Oppbygningen, vokal prestasjonene og arrangementet leder tankene til klassisk Beatles, og skaper stor forventning til de resterende låtene. Tekstmessig; superb. Liker også at Prefab Sprout preferansene fra Heartbeat Radio (‘I cannot let you go’) videreføres til det perfekte på dette albumet.
  Trondheim

 18. Benedikte Øverli

  Jeg liker Domino best, og musikkvideoen er genial. Jeg vil gjerne ha billett til konserten i Trondheim.

 19. Ben

  Domino. Den bare virker så selvbevisst og genuin; teksten minner meg om noe tungt, men riktig, som måtte fullføres. Liker også den elegante progresjonen!

  - Bergen

 20. Åse Kolstad

  Lett, lett: Living Dangerously. Et godt valg av sang som representerer måten Sondre Lerche skaper musikk! Skulle veldig gjerne hatt muligheten til og gå på Samfundet! :)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>