Vinn: Björk: Biophilia – the ultimate art edition

Oppdatert: Vinner er trukket
Rune Hausner fra Danmark kan glede seg til en eksklusiv boks i posten. Hans spilleliste finner du her. Han skriver selv om sitt utvalg:»Björk fulgte mig tæt igennem teenageårene, og var den stærke feminine stemme, der gav mit unge drengesind vigtigt modspil. Med indgangen til 20′erne skiltes vore veje. Alligevel lagde jeg altid særlig mærke, når hendes numre blev spillet i radioen. For hvordan undgår man at lægge mærke til furien, der synger, så bjergene skælver og regnen falder for hendes fødder. Det sidste oplevede jeg på Roskilde Festivalen 2007 i vand til over gummistøvlen. Jeg overgav mig totalt under koncerten, og det blev et nyt vendepunkt. Nu følges vi igen uadskilleligt tæt, hvor Bjørk’s hvisken om verdeners oprindelse krildrer i mine øre på cyklen hver morgen. Det er dette stof som gør Björk til Skandinaviens måske vigtigste sangerinde igennem tiden.»

I løpet av vinteren har vi presentert alle årets nominerte til WiMP Nordic Music Prize. Siste artist ut er Björk, nominert for albumet Biophilia, og det markerer vi med en konkurranse som bør få hjertet til å banke litt raskere hos Björk-fansen:

Biophilia – the ultimate art edition er en supersjelden versjon av albumet som for lengst er utgått. Den er nummerert i 200 eks., inkludert 10 stemmegafler (!) – en for hver låt og en 48 siders bok som kommer i et lite treskrin. Unødvendig å si at dette er noe av det lekreste som er utgitt på lang tid.

For å delta i denne konkurransen ønsker vi at du setter sammen en spilleliste i WiMP med dine 10 Björk-favoritter med en kort tekst der du selv beskriver utvalget og ditt forhold til Björk som artist. Vi trekker ut én vinner som får spillelisten sin publisert i WiMP og boksen tilsendt i posten.

For å delta i konkurransen sender du spilleliste-lenken med tekst til vinn(@)wimp.no – og vinneren trekkes 29. februar kl. 12.00.

Hør Biophilia i WiMP

WiMP samarbeider med by:Larm om Nordic Music Prize 2011. Prisen deles ut til årets beste nordiske album og kåres av en bransjejury som ledes av noen av de mest innflytelsesrike i nordisk musikkbransje sammen med internasjonale krefter. Nordic Music Prize 2011 deles ut torsdag 16. februar i Kulturkirken Jakob under by:Larm. Les mer på nordicmusicprize.com.

Kategori: Album, Konkurranse   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>