Albumaktuelle William Hut: Video & Gjesteliste

The Gathering er det sjette soloalbumet til William Hut, alias tidligere Poor Rich Ones-frontmann Willy Marhaug.

Marhaug har selv produsert og arrangert albumet i samarbeid med trommeslager og tidligere bandkollega Bjarte Ludvigsen, og er delvis mikset av svenske Michael Ilbert (The Cardigans, Håkan Hellström, Robyn). Midt i den varme og vare melankolien, som har alltid vært et viktig element i William Huts musikalske uttrykk, er det denne gang også gjort plass til en sjelden musikalsk oppstemthet. Resultatet er hans friskeste og mest positive utgivelse på lenge, hvor sarte pianoballader som «Holding On» får følge av fengende poplåter som singlene «There’s No Ghost» og «The Perfect Storm»:

I forbindelse med utgivelsen har William Hut laget en spilleliste for oss, med noen av artistene og låtene han har latt seg inspirere av. Her er alt fra nyere navn som Bon Iver og The Leisure Society til gamle helter som The Cure, Neil Young og Adam & The Ants samlet i en herlig popmix.

Hør spillelista til William Hut i WiMP

Selv sier han om utvalget:
- Etter en lang arbeidsperiode er jeg nå endelig ferdig med mitt sjette album. Prosessen har tatt tid og det er da selvsagt mye musikk som har gjort inntrykk på meg underveis. Jeg føler selv jeg er flink til å la meg inspirere av en lett blanding ny og eldre musikk underveis i en kreativ periode. I denne spillelisten ser dere et utdrag av låter som har i en eller annen form satt sitt preg på utformingen av mitt nye album The Gathering.

The Gathering slippes 20. januar, men du hører det i WiMP allerede fra onsdag 18. januar.

William Hut i WiMP finner du her.

Kategori: Album, Musikknyheter, Spillelister, Video   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>