Video: Ring Meg – Årets Låt i WiMP 2011

Gabrielle kan pynte opp stueveggen hjemme. Foto: Karina Rønning.

- Dette er en fantastisk avslutning på et veldig godt år, sier en lykkelig Gabrielle som nylig mottok det synlige beviset på hun har laget årets mest spilte norske låt i WiMP. ”Ring Meg” er dermed årets norske hit, basert på spilling fra lytterne selv gjennom hele året.

- Det er kjempefint å få en slik bekreftelse på at så mange har lyttet til låta mi, og det er veldig kult at den går i høy rotasjon fremdeles. Prisen for mest spilte norske låt i WiMP er derfor en veldig fin julegave, som jeg takker for, sier Gabrielle.

Gabrielle føyer seg inn i rekken blant mange sterke kvinnelige soloartister i år. På topp 100-lista over årets mest spilte låter i WiMP er hele 39 av kvinnelige soloartister. Foruten Gabrielle og andre norske toppnavn som Maria Mena, Marit Larsen og Ane Brun preges lista av internasjonale damer med Adele i spissen. Den britiske sangerinnen, som også hadde årets mest spilte album, har hele 11 låter inne på topp 100. I tillegg finner vi f.eks svenske Veronica Maggio på sjuende plass, samt artister som Rihanna, Jennifer Lopez, Alexandra Stan, Lissie, Britney Spears og Lady Gaga.

Hør hele lista: WiMP Topp 100 2011

Kategori: Musikknyheter, Spillelister, WiMP   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>