Konsertåret 2012 – Vinn fete premier fra Live Nation

Live Nation står som sentral konsertarrangør bak mange av de aller største live-opplevelsene her i landet. I forbindelse med høytiden som nærmer seg har Live Nation en julekalender gående på sin Facebook, der du kan vinne flotte premier hver dag – blant annet ulike abonnementer på WiMP (som for øvrig er en perfekt julegave til den som er glad i musikk). Vi anbefaler at du kikker innom kalenderen for fete, daglige premier:

Sjekk Live Nations julekalender

Selv om vi fremdeles skriver 2011 er konsertprogrammet for 2012 allerede i ferd med sette seg. Og det ser knakende bra ut. Tom Petty And The Heartbreakers i Frognerbadet på Norwegian Wood, for første gang i Norge på 20 år, Pearl Jam endelig tilbake i Spektrum og Bruce Springsteen både til Oslo og Bergen (to kvelder) er bare noen av høydepunktene vi gleder oss til. I WiMP finner du en spilleliste med smakebiter fra noen av de største trekkplastrene som er annonsert, fra tidlig i januar til utover sommeren.

Hør spilleliste: Konsertbonanza 2012 i WiMP

Kategori: Konkurranse, Spillelister   Stikkord: - Permalenke.
En kommentar
  1. Kenneth Fromreide

    Dette er årets julegave. Å få Tom Petty & The Heartbreakers er det største som kunne skjedd for konsert Norge. Tusen takk til Norwegianwood som har klart å få dette til. Gled dere Norge. Jeg har vitnet dette unike bandet 4 ganger i statene + en konsert med The Dirty Knobs ( Mike Campbell`s Band )
    Foreslår en ekstra Nasjonal dag: 15 Juni :)

    Hilsen Norges største Tom Petty & The Heartbreakers Fan.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>