WiMP + by:Larm = Nordic Music Prize 2011

WiMP har inngått samarbeid med by:Larm om Nordic Music Prize 2011, den nordiske versjonen av engelske Mercury Prize.

Prisen deles ut til årets beste nordiske album og kåres av en sterk bransjejury som ledes av de mest innflytelsesrike i den nordiske musikkbransjen sammen med internasjonale krefter, som Jonathan Galkin (eier av DFA Records), Zach Kelly (skribent for Pitchfork og Paper Magazine), Laurence Bell (eier av Domino Records), musikkskribent Andres Lokko, Jeannette Lee (tidligere medlem av Public Image Ltd og eier av Rough Trade Records) og Mike Pickering (Columbia Records A & R, tidligere Factory Records).

- WiMP er knyttet opp mot de sentrale verdiene for Nordic Music Prize. Vi kunne ikke fått en bedre partner og ser frem til å arbeide sammen med WiMP for å ytterligere styrke posisjonen og prestisjen til Nordic Music Prize, sier Erlend Mogård-Larsen i by:Larm.

Den første Nordic Music Prize ble delt ut av H.K.H. Kronprins Haakon i 2010, og gikk da til Jónsi (for debuten «Go»). Nordic Music Prize 2011 deles ut torsdag 16. februar i Kulturkirken Jakob under by:Larm, og går til beste nordiske album i 2011. De 12 nominerte til prisen presenteres 1. desember 2011.

Les mer om samarbeidet på bylarm.no.

Kategori: Musikknyheter, WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>