Thomas Dybdahl: Første Amerikabrev

I perioden 29. november til 18. desember turnerer Thomas Dybdahl USA og Canada sammen med Tori Amos. Du kan nå følge denne ferden ekstra nøye i WiMP. Dybdahl vil nemlig presentere jevnlige Amerikabrev for oss, der du får muligheten til å komme tett på artisten med øyeblikksbeskrivelser fra livet på veien, før og etter konserter, og situasjoner både backstage og fra baksetet.

Turneen innledes i Atlanta, og vi har allerede mottatt første postkort fra Dybdahl:

Heisann,
da er jeg fremme i Atlanta, Georgia, hvor første konsert på turneen gjennom USA sammen med Tori Amos finner sted i morgen kveld. Litt sliten etter lang tur og veldig klar for noen timer søvn før siste forberedelser og øvelser. Skal prøve å skrive så ofte jeg har noe å fortelle og også prøve å ta en del bilder og filme litt fra konsertene.
Spent på hvordan Amos sitt publikum tar imot meg, og spent på hvilke sanger som går hjem og hvilke som eventuelt ikke gjør det. Akkurat nå ser jeg på GPS’en at vi har ca 12 500 km igjen å kjøre i minivanen vår før vi er i LA (siste konsertby) – og da passer det perfekt å sovne til en av verdens flotteste (og lengste) sanger; ”I Dream A Highway” av Gillian Welch.
Vi snakkes,
Thomas

Hør spillelista Thomas Dybdahl: Amerikabrev – 25 Utvalgte i WiMP. Her får du servert noen av hans mange høydepunkter hittil i karrieren.

Kategori: Musikknyheter, Spillelister   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>