The Terrifieds: Konkurranse & Gjesteliste

Oppdatert: Vinner av single og konsertbilletter er trukket. Takk for alle svar.
Kristopher Schau er aktuell med et par nye band i disse dager: The Dogs og The Terrifieds. Sistnevnte er pur powerpop, og består for øvrig av Tomas Dahl (TRBNGR, Caddy), Magne Vannebo (The Good The Bad And The Zugly, Datsun), Anders Henningsen (Retardos, Datsun) og Kjetil Nordengen (Brat Pack). Debutalbumet Binky kommer 24. november.

Du har nå muligheten til å vinne konsertbilletter til releasekonserten med The Terrifieds på The Crossroad Club i Oslo (24/11), samt et eks. av den ultrasjeldne 7” med The Dogs.

For å delta i konkurransen ønsker vi svar på følgende:
Nevn tre band som Kristopher Schau har vært medlem av.
Send svar til vinn@wimp.no

I WiMP kan du også høre gjestelista til The Terrifieds, der medlemmene valgte frem fem favorittlåter hver. Vi gir ordet til Kristopher Schau:

- Vi i The Terrifieds slipper debutalbumet vårt 24. november, men siden alt er klart og vi egentlig nå bare sitter uvirksomme foran kalenderen og teller dager frem mot releasen, så tenkte vi at vi kunne gjøre noe hyggelig imens. Derfor ble alle i bandet tvunget til å finne frem fem låter de mener dere har godt av å høre på frem til ALL deres fokus, forhåpentligvis, er sentrert rundt skiva vår Binky.

Magne:
Hard-Ons: Something About You
Verdens beste band. Punktum

The Queers: The Sun Always Shines Around You
Oppvisning i kanonkoring.

Descendents: Get The Time
Disse skal visstnok ha skylda for å skape emosjangeren, men det får så være.

Screeching Weasel: Inside Out
Nesten samma folka som The Queers pluss en masete hissigpropp i front

Beach Boys: Don’t Worry Baby
Kan ikke komme utenom denne. Favorittlåta til Keith Moon.

Kristopher:
MAX irriterende! Hadde tenkt å ha både Hard-Ons og Queers på lista mi også. Ja, ja, da skjønner dere i hvert fall hvor de felles interessene ligger. Kanskje dere blir litt klokere på hvor landet kommer til å ligge med Binky også, når den kommer.

Tomas:
The Records: Starry Eyes
Verdens beste powerpop-låt

Eddie Money: Think I`m in love
Både tøft og søtt. Powerpop fra 1982

Fucked Up: Queen of Hearts
Et av beste rockebandene de siste årene, leverte årest rockealbum

Swervedriver: Duel
Herlig britisk støypop fra tidlig 90-tallet
(ikke i WiMP)

Jeff Dahl: Lisa’s World
Fint hår, kult etternavn

Kristopher:
Se for deg Obelix naken, med en skikkelig hårete ræv, snu ham opp ned og putt en bukse på den nederste delen (der overkroppen nå har flyttet seg), og du har vokalisten i Fucked Up. Et overgrep mot øynene, men en fryd for øret. Prima valg! Tomas heter forøvrig Dahl til etternavn. Tenkte det var greit å nevne. Finner jeg en Schau, skal jeg faen meg putte’n på lista mi etterhvert og.

Anders vår gitarist, produsent og øvingsplanlegger mener lyd sier mer enn ord og har ingen forklaring på hvorfor dette er det vi må høre på, men jeg vet han har rett:

Snuff: Keep The Beat
Dwarves: I Will Deny
Teenage Fanclub: Radio
Matthew Sweet: Sick Of Myself

Kristopher:
For en salig mix av rasshøl (The Dwarves) og godgutter (Teenage Fanclub). Anders mener jeg har rappa et riff fra Snuff til skiva vår, men det må avkreftes umiddelbart. Dette er første gang jeg hører dem. Jeg stjeler mye, stort sett ubevisst, men ikke denne desverre.

Min tur.

The Riverdales: Crash Of The Moons
Arggggh, hvorfor oppdaga jeg disse først for en uke sida?!! Det “seriøse” sideprosjektet til gutta i Screeching Weasel. Også de oppløst etter at Ben Weasel måka ned en fæl punkekjerring som prøvde å komme seg opp på scena da de spilte så SXSW i sommer. Varma opp for Green Day i Oslo Spektrum way, way back, uten at jeg gadd å ta turen. For seint nå.

Mark Sultan: I’ll Be Loving You
Soulgeniet, Mark Sultan. Vekselvis bestevenn og erkefiende med den høyst labile King Khan. Sammen har de King Khan & BBQ Show, men her er han på egenhånd. King Khan forøvrig godt igang med noe annet flott tøv under navnet “Tandoori Knights”, så det er ikke noe synd på’n.

Teenage Bottlerocket: Not Ok
Har ikke mange som deler denne fascinasjonen med meg. Kan jeg ikke skjønne. Ingenting jeg har hørt mer på i 2011. 2012 skal ikke bli noe unntak.

The Bevis Frond: Lights Are Changing
Nick Saloman, for en helt! Enmannsforetagendet fra England. Mannen bak plateselskapet Woronzow Records og også Bevis Frond. Har fulgt meg jevnt og trutt de siste 20-åra. Kjedelig når han prøver å være Hendrix, men i verdensklasse når han, som her, lager popmusikk.

The Bevis Frond: High On A Downer
Tok en til, jeg. Kommer en ny skive nå for første gang på årevis. Må kutte ned ventetida med denne.

Jeg sa at alle fem skulle ramse opp låter, så hvor blir det av låtene til bassbonden Kjetil? Vel, Kjetil, den lille artisten er så busy om dagen med å pumpe ut musikkvideoer til den nye skiva vår at vi ikke turde å forstyrre ham. Se opp for ymse videoer på hjemmesida vår, terrifieds.com, eller bli venn med oss på vår Facebook-side. Vi legger ut filmene etterhvert som de dukker opp.

Therapy?: Nowhere
Tok med denne og, siden vi kommer til å covre den på releasen vår på Crossroad, 24 november. Greit om dere har noe å kunne synge med på.

Hør hele lista til The Terrifieds i WiMP 

Kategori: Album, Konkurranse, Spillelister   Stikkord: , , - Permalenke.
2 Kommentarer
  1. Silje

    Hvorfor er Noel Gallagher konkurransen fjernet? Blir det ikke noe trekning?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>