2 dager igjen: Hør ny Marit Larsen-låt i WiMP

Fra tirsdag til torsdag denne uka kan du hver dag høre én ny låt fra Marit Larsens kommende album Spark i WiMP. Hele albumet slippes på fredag. Dagens forhåndsslipp er nydelige «Don’t Move»,som er laget i samarbeid med den amerikanske produsenten og låtskriveren Peter Zizzo (Jennifer Lopez, Celine Dion, M2M). Marit Larsen beskriver selv låta for oss:

«Av alle låtene på platen, har nok denne de største dynamiske svingningene. Fra det nære utgangspunktet med piano og vokal, vokser den seg stor og mektig, komplett med 17-manns orkester. Kåre Vestrheim og jeg har, som på The Chase, skrevet strykearrangementene selv.»

Hør «Don’t Move» eksklusivt i WiMP

Få også med deg denne videoen, der Larsen snakker mer om sitt samarbeid med nettopp produsent Kåre Chr. Vestrheim.

Kategori: Album, Forhåndslytting   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>