1 dag igjen: Hør ny Marit Larsen-låt i WiMP

Fra tirsdag til torsdag denne uka kan du hver dag høre én ny låt fra Marit Larsens kommende album Spark i WiMP. Hele albumet slippes på fredag. Tredje og siste forhåndslytt er fengende «Have You Ever», også denne et samarbeid med produsent og låtskriver Peter Zizzo (Jennifer Lopez, Celine Dion, M2M). Marit Larsen gir selv en god beskrivelse av låta for oss:

- Denne låten åpenbarte seg ut i fra en ny stemming jeg prøvde ut på gitaren min. Etterhvert som den ble til, føltes den mer og mer som en moderne Fleetwood Mac-låt som burde høres på høyt i bilen. Jeg er nok spesielt fornøyd med refrenget her; jeg synes det forteller historien på en varm og allikevel vemodig, hjerteskjærende måte.

Varmt og hjerteskjærende vakkert – vi er enige: Hør «Have You Ever» i WiMP.

I denne videosnutten utdyper Larsen mer om låtskrivingen til Spark:

Kategori: Album, Forhåndslytting   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>