Violet Road: Freske toner fra nord

En av sommerens mestspillende låter har vært ”Can You Hear The Morning Singing” med Tromsøbandet Violet Road. Nå følger den muntre gjengen opp med sitt selvtitulerte debutalbum, bestående av 11 klassiske poplåter som beveger seg uanstrengt mellom visetradisjon, country og mainstream pop.

Albumet har allerede fått en femmer i Dagsavisen, beskrevet som ”strømlinjeformet poprock med de små detaljene som tar dem et langt skitt foran det store gjennomsnittet” (Geir Rakvaag).

Violet Road slippes egentlig 21. oktober, men du hører det allerede nå i WiMP

Produsent er Jon Marius Aareskjold, som tidligere har jobbet med blant andre Rihanna, Beyoncé og a-ha. En annen tilhenger av Violet Road er den Oscar-nominerte regissøren Nils Gaup, og han er mannen bak videoen til ”Can You Hear The Morning Singing”. Se den feststemte filmen i naturskjønne omgivelser fra Kåfjord – som det faktisk er plent umulig å ikke bli i godt humør av.

Kategori: Album, Forhåndslytting   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>