Eksklusivt i WiMP: Magnet

Vår alles Magnet vender snart tilbake med albumet Ferrofluid (Warner Music). Du hørte kanskje førstesinglen ”Doldrum Days” tidligere i sommer, nå kan du sjekke ut oppfølgeren ”Stay” eksklusivt i WiMP.

Mange la sin elsk på Magnet da han gjorde Bob Dylans ”Lay Lady Lay” til sin egen, den gang med Gemma Hayes som medvokalist. Nå er det Hilde Marie Kjersem som er den kvinnelige makkeren til Even Johansen.

Hør ”Stay” i WiMP

Hvis melodien ringer et par nostalgiske bjeller så har du også helt rett. Magnet har denne gangen tatt for seg 90-tallsklassikeren til Shakespears Sister (med vokalist Siobhan Fahey fra Bananarama), ta en titt på originalen:

Hør Magnet i WiMP

Kategori: Forhåndslytting, Musikknyheter   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>