CC Cowboys gjester WiMP

I 2010 var det 20 år siden kvartetten fra Fredrikstad debuterte med og vant Spellemannprisen for plata Blodsbrødre. Siden den gang har CC Cowboys oppnådd en rekke utmerkelser, gull- og platinatrofeer, unnagjort tusenvis av spillejobber og hatt en imponerende rekke hits. Litt på etterskudd feires 20-årsjubileet med en ny utgivelse. Innriss er deres niende studioalbum, og viser et band som modnes med stil i sitt distinkte sangunivers.

I WiMP kan du i tillegg til den ordinære utgaven kan du høre en eksklusiv versjon, med vokalist Magnus Grønneberg i samtale med musikkjournalist Tom Skjeklesæther om albumet. I denne spesialutgaven finner du også en uutgitt demoversjon av ”Bare Du”, med Grønnebergs unge datter Hanna-Maria på vokal.

De fire medlemmene i bandet, Grønneberg, Jørn Christensen, Per Vestaby og Agne Sæther, har dessuten laget hver sine spillelister for WiMP. Med ”Mine Innriss” får du et samlet inntrykk av bandets musikalske fundament – og ikke minst mye god musikk. Fra Stones og Dylan til Radiohead og Beck, dette er sanger som har fulgt cowboyene i lang tid.

Du finner Innriss – WiMP Spesial, gjestelistene og mye mer snadder på CC Cowboys i en egen spesialside i WiMP.

Kategori: Album, Spillelister   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>