Barnemusikk i WiMP

Vi har samlet barnemusikk i alle kategorier i en egen spesialside i WiMP. Her finner du de klassiske barneplatene – fra Thorbjørn Egner og Alf Prøysen til Knutsen & Ludvigsen og Maj Britt Andersen. Dagens idoler fra AF1, Hits For Kids og MGP Jr. er selvsagt representert, det samme er alle heltene fra de mest kjente TV-seriene og filmene (Kaptein Sabeltann, Elias, Knerten m.fl).

I spillelistene finner du blant annet Knutsens favoritter fra tiden med Knutsen & Ludvigsen, 20 av Barneselskapets mest populære favoritter, gjesteliste fra Elin Prøysen og en mimreliste på Barne TV som strekker seg fra Rakkerungene til Barnas Supershow.

Gå til spesialsiden Barnemusikk i WiMP

Kategori: Albumlister, Spillelister   Stikkord: , - Permalenke.
2 Kommentarer
  1. Julian

    Hei! Jeg bare lurer på en ting… Er det mulig å få kjøpt wimp i dagligvare butikker sånn som spotify premium? :) hvis det er mulig, hvor?

  2. Marthe

    Jeg har lyst til å koble data’en til tv’en og lytte til musikk. Går det ann å se musikkvideoene på tv’en mens man hører musikken?? Takk på forhånd!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>