WiMP søker barnefamilier til barnemusikkpanel

Barnemusikk kan være alt fra folkemelodier til tradisjonelle rim og regler, eller musikk fra TV og film. Det kan være voggesanger, pedagogiske sanger, kjenningsmelodier og populærmusikk, samt barns egen lek med lyder, instrumenter, stemmer og sang, for å nevnte noe.

Men hva er egentlig barnemusikk i 2011? Er det Pippi Langstrømpe, Bæ, Bæ Lille Lam og Alle Fugler Små De Er – eller er det Madcon og Stella Mwangi som gjelder for barna? Vi ønsker å finne ut hva barna liker – og hva du som foreldre vil at barna dine skal høre på.

For å gjøre tilbudet i WiMP enda bedre til glede for små og store skal vi derfor se litt nærmere på hva som egentlig er barnemusikk – og søker i den forbindelse familier som kan tenke seg å delta i et musikkpanel.

Om din familie:
- Du/dere har barn i alderen 2-12 år
- Dere er glade i musikk
- Dere har lyst til å bidra til å debattere barnemusikk og presentere den beste barnemusikken i WiMP
- Dere har meninger om hva slags musikk som passer for barn

Om oppdraget:
Vi vil at ekspertene selv – barna og foreldrene – skal være med og gjøre opp status for hva dagens barnemusikk er. Ved hjelp av sosiale medier og WiMP vil vi foreta avstemminger, lage spillelister og presentere et bredt spekter av musikk laget av og for barn.

Delta i en kort spørreundersøkelse om barnemusikk

Følg WiMP Barnepanel på Facebook og meld deg på som paneldeltaker her.

Kategori: WiMP   Stikkord: - Permalenke.
3 Kommentarer
 1. Jeg bruger en del tid med youtube og vevo for at «uddanne» mine børn i nyere og ældre musik inde for mange genre. Da bruger vi wimp til at høre på forskelligt. Video tager vi med hvis de ikke er for grove og uegnede for børn. Temalister for børn kunne være en fin ting og hvis man kunne lave en lyd/billede-associationstjeneste ville man kunne gi børn en dybere indsigt vi leg uden kun at vrowse i det der er in for tiden. Musik er meget vigtig for børns uddannelse og er basis for indlæring…

 2. Magnus

  8-13 år.
  hører på mye rart
  hele hits for kids 25 er fin

 3. simen

  Barn i dag hører knapt på «barnemusikk». Det å bringe tilbake de gamle barnelåtene er bare for at vi forrelde er så forbasket nostalgiske. Hvorfor skal barn høre datert musikk?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>