Hør Kaptein Sabeltanns favoritter – vinn billetter

Hele Norges Kaptein Sabeltann har åpnet skattekista og plukket ut sine 10 favorittlåter for WiMP. I tillegg til de kjente og kjære sjørøversangene kan du også høre kapteinen selv ønske velkommen på sedvanlig sjørøvervis.

 

Hør Hiv O’Hoi! Kaptein Sabeltanns Favorittsanger i WiMP

Nå har du dessuten muligheten til å stikke av med fire billetter til den rykende ferske Kaptein Sabeltann-forestillingen «Kaptein Sabeltann og Havets Hemmelighet» i Kristiansand Dyrepark 13. juli. Det eneste du trenger å gjøre, er å svare på to spørsmål om hele Norges favorittsjørøver. Trenger du noen hint, kan det nok være lurt å høre gjennom Kaptein Sabeltanns spilleliste i WiMP…

Klikk her for å delta i konkurransen.

Kategori: Konkurranse, Spillelister   Stikkord: - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>