Forhåndslytt: Spider-Man

Rockemusikalen Spider-Man: Turn Off The Dark er historiens mest påkostede Broadway-oppsetning. Her er det ikke spart på noe, ei heller hva lydbildet angår. Selveste Bono og The Edge – til daglig rockeguder i U2 – har nemlig skrevet musikken til stykket, med produksjonshjelp fra sin gamle kompis Steve Lillywhite (U2, Peter Gabriel, Morrissey). Låtene synges av skuespillerne (Reeve Carney har hovedrollen som Spider-Man), mens også Bono og The Edge bidrar på «Rise Above 1″ og “Picture This”.

Albumet slippes 10. juni, men allerede nå kan du høre det i WiMP.

Kategori: Album, Forhåndslytting   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>