WiMP vant Gulltaggen 2011

Vi bukker og neier for hederen vi ble tildelt under gårsdagens utdeling av Gulltaggen 2011.

WiMP ble tildelt Gulltaggen for kategorien «Beste e-handelsløsning 2011″, og vi lar juryuttalelsen stå for rosen:

Denne kandidaten (WiMP) framstår som en soleklar vinner i kategorien. Ved hjelp av et solid redaksjonelt arbeid demonstrerer kandidaten kunnskap og stort engasjement, som gir stor merverdi for kundene. Løsningen framstår som svært troverdig og innbyr til kjøp og utforskning av produktene. Den preges av en helhetlig, men også tilpasset, bruks- og kjøpsopplevelse og på tvers av flere plattformer. Den har et gjennomført tiltalende og lekkert design som etablerer og understøtter merkevaren. Dette er en løsning i internasjonal klasse.

Andre vinnere som bør nevnes i en musikkblogg er mobilløsningen til NRK P3 Urørt (Beste Mobilapplikasjon) og Kaizers Orchestras fantastiske markedsstunt rundt lanseringen av «Hjerteknuser» som fikk hele fire priser (Beste kommunikasjonsstrategi, Beste kampanje stor, Nordic Challenge 2011 og Folkets pris). WiMP gratulerer sine medvinnere.

Kategori: WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.
En kommentar
  1. Michael Kjærstad

    GRATULERER :)

    Det er vel fortjent!

    Mvh
    Michael

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>