Nygammalt #2: Norske klassikere i WiMP

Siste onsdag i måneden presenterer WiMP en ny bunke utgivelser som plateselskapene endelig har børstet støvet av, mange av disse på vår oppfordring. Vi samler albumene i serien Nygammalt, og andre bolk i denne serien finner du her:

Hør Nygammalt #2 i WiMP.

Denne måneden har vi gleden av å avduke flere av Åge Aleksandersens mest kjente album (7800 Namsos, Ramp m.fl), en perlerad fra Reidar Larsen, gamle skatter fra Åse Kleveland, Carl Hjalmby, Nora Brockstedt og Anne Lie Gjøstøl og nyere titler som hittil ikke har vært tilgjengelige fra deLillos, Dusty Cowshit, Jokke, The Yum Yums og en rekke andre. 64 album i alt ligger nå i Nygammalt #2.

Nygammalt: Høydepunkter
Vi har plukket ut noen høydepunkter fra de mange titlene i en egen spilleliste. I ”Nygammalt #2: Høydepunkter” finner du for eksempel ”Ta Min Drøm” med Anne Lise Gjøstøl (1973) som utmerker seg både som sample-original til Klovner i Kamps hit ”Nattens Sønner” og som en herlig versjon av ”Speak Softly Love (The Godfather Love Theme)”, Ruphus, Undertakers Circus, et unikt opptak med Sigbjørn Bernhoft Osa og ikke minst originalen til vårens kanskje største hit, ”Det Eneste Jeg Vil Er Å Ha Det Fett” (1997) med Dr. Erik.

Hør Nygammalt #2: Høydepunkter i WiMP.

Kategori: Albumlister, Spillelister   Stikkord: - Permalenke.
6 Kommentarer
 1. Anikken

  Flott!

  Jeg liker veldig at dere tar tak i gamle musikkskatter fra Norge. Kan jeg komme med et ønske om «Ola Uteligger» (Hans Rotmo) også?

 2. Knut Sigurd Senumstad

  Fint å få høyre Vær velkommen av Åse Kleveland! Ligg det føre planar om å gjere Midt på natta tilgjengeleg óg? Vrient å få tak i eit vinyleksemplar…

 3. Morten Irgens

  Støtter forespørselen om å legge inn Åse Klevenlands «Midt på natta».

 4. Jens Kr. Kirkebø

  Er det noen sjans til å få tilgang til flere av de gamle albumene til Jon Eberson Group ?

  Polarities (1982)
  City Visions (1983)
  Stories (1985)
  Pigs and Poetry (1987)

  Da skal ihvertfall jeg konvertere fra Spotify…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>