Vinnere: Foo Fighters

Fredag spiller Foo Fighters på Nalen i Stockholm, omtalt som en unik klubbkonsert med det som kanskje er verdens største rockeband for tiden. Der blir det sikkert mulig å høre smakebiter fra deres kommende album, Butch Vig-produserte Wasting Light, inkludert ferske singlen Rope (hør i WiMP). Dave Grohl har selv omtalt skiva som «f***in badass», så da er det bare å glede seg til konserten.

To som kan glede seg litt ekstra er Christian Kronen og Martin Grimeland, som stakk av med gratis reise og billetter til denne konserten i vår konkurranse. Vi takker alle som sendte inn svar, og gratulerer vinnerne.

Kategori: Konkurranse   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>