WiMPs topplister i Dagbladet

Dagbladet publiserer fra og med i dag hitlister basert på den spilte musikken i WiMP. Det dreier seg om topp 20 låter, topp 10 album og topp 10 norske låter. Listene er også å finne på musikksidene til dagbladet.no, da med muligheter for å lytte til musikken i WiMP.

- Tre av fire nordmenn under 30 år har tilgang til en av streamingtjenestene for musikk, i følge en fersk Norstat-undersøkelse. Med andre ord: streaming av musikk er i ferd med å bli en helt sentral kanal for musikkforbruk. Nå tar Dagbladet konsekvensene for denne utviklingen, skriver avisen i dag.

Den første streaminglista fra WiMP viser at ”Grenade” med Bruno Mars, Erik Og Kriss’ ”Ølbriller” og Kaizers’ ”Diamant Til Kull” troner øverst blant de mest spilte sangene. På albumlista er det helnorsk med Kaizers Orchestra, Bernhoft og Erik Og Kriss, mens Stella Mwangis ”Haba Haba” er inne blant de aller mest spilte norske låtene.

Streaminglistene ser du på dagbladet.no.

Kategori: Albumlister, Musikknyheter, Spillelister, WiMP   Stikkord: , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>