WiMP + Squeezebox = Årets produkt i PC World


PC World kåret kombinasjonen WiMP og Squeezebox til et av de mest innovative produktene i 2010. Den prestisjefylte utmerkelsen gis hvert år bort til de produktene som har imponert PC World-redaksjonen mest. Dette er hva PC-World skriver om WiMP i sin presentasjon:

«Den norske musikk-tjenesten WiMP er blitt norske musikk-elskeres favoritt fordi den kombinerer godt utvalg, høy kvalitet og gode anbefalinger – både fra folk som virkelig er intressert i musikk, og automatiserte anbefalinger basert på hva du har lyttet til tidligere. På denne måten gjør WiMP at de som er interessert i musikk blir kjent med ny musikk og artister som kanskje ellers ville forblitt ukjent for dem.

WiMP er også tilgjengelig på smarttelefoner, slik at man får benyttet tjenesten hvor som helst. Men det er den nye integrasjonen med Logitech Squeezebox som virkelig gjør at musikktjenesten er frigjort fra pc-en. Kombinasjonen Squeezebox og WiMP gir oss akkurat den kombinasjonen av produkt og tjeneste vi har ventet på, som gjør at man kan lytte på streamet musikk i hele huset uten å trenge en pc.

Med Squeezebox sin gode støtte for multirom kan man til og med spille av låten man lytter til i WiMP i flere rom samtidig. Tjenesten WiMP og Squeezebox-produktene er forbilledlig integrert og passer sammen som hånd i hanske. Derfor premierer vi de to sammen i kombinasjonen som Årets Produkt.»

Kategori: Teknologi, WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.
3 Kommentarer
 1. Tilbaketråkk: Tweets that mention WiMP + Squeezebox = Årets produkt i PC World | WiMPBLOGGEN -- Topsy.com

 2. Erik Mogensen

  Jeg må bare si meg enig. Her hjemme oppdaget jeg plutselig et WiMP-ikon i menyene til Squeezeboxen. Og kort tid etter var min første WiMP pålogging gjennom Squeezebox controller fra sofakroken. At jeg så kunne streame musikk direkte til stereoanlegget, og synkronisere det med flere spillere i flere rom… Det er bare helt konge.

  Jeg måtte riktignok oppgradere min Squeezebox server fra 7.4 til 7.5, men uansett var det på tide å gjøre det.

  Jeg er glad jeg slipper å kjøpe årets produkt i år :-)

 3. Glenn Frode Vanglo

  Sjekk denne linken: http://www.dinside.no/853412/test-squeezepad

  Bedre musikkløsning skal man lete lenge etter…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>