WiMP-oppdatering på mobil

Fra i dag får du tilgang til nye mobilversjoner av WiMP, til Android og iPhone. Blant nyhetene finner du facebookintegrasjon, utvidede delingsfunksjoner, artistinfo fra Last.fm, bedre favoritthåndtering, mulighet til å redigere spillekø, m.m. Android-versjonen får støtte for versjon 2.2.

Facebook-integrasjon

Også mobilklientene integreres nå mot facebook, slik at du kan se hva dine venner hører på av artister, låter, spillelister og album. Enda flere tips til hva du kan høre på på farta, med andre ord.

Forbedret favorittfunksjon

For at det skal bli lettere å finne fram til favorittene dine har vi delt opp favorittfliken på artister, album, låter og spillelister.

Utvidet delingsfunksjon

I tillegg til deling via Facebook kommer det også muligheter til å dele album via e-post, sms og Twitter direkte fra mobilen.

Artistinfo

Android versjonen av WiMP utvider muligheten til å lese mer om artistene du vil høre på, også på farta. Nå får du artistinfo fra Last.fm direkte på mobilen, for eksempel lørdagens Skavlan-gjest, for de som ikke var fullt oppdatert på han fra før.

Skjermbilder

Kategori: Teknologi   Stikkord: , , , , , - Permalenke.
14 Kommentarer
 1. Sturla

  Mye bra i siste versjon, blant annet at det nå faktisk er mulig å se navnet på låta man spiller. Men…det er fortsatt litt trøbbel med at spilleren hopper over låter, og hvorfor vet jeg ikke. Mulig det har med nettverk å gjøre, men opplever dette både på wifi og 3G… Samt at det når ser ut til at dere har økt time-out på å «finne» sangene, slik at det tar lenger tid før den hopper over.

  • admin

   Det er noen få som har rapport lignende problemer. Vil du prøve å avinstallere nåværende versjon, og legge inn denne? http://wimp.no/android/wimp_31.apk

  • RS

   Se navnet på låta du spiller har vært mulig i Wimp på Android lenge. Om du går inn på menyen for å legge til Widgets på Home Screen, finner du en Wimp-widget. Legg den på Home Screen, og du har track info, album art og betjeningsknapper for Wimp der. Du kan også åpne det vanlige Wimp-vinduet med et touch på widgeten. :)

 2. RS

  Har ikke fått noen Wimp-update til min Android. Kjører v.2.1 – må jeg oppgradere firmwaren til Androiden før jeg får denne Wimp-updaten? Eller reinstallere Wimp på telefonen?

  • admin

   Du skal ikke trenge å oppdatere firmwaren til telefonen for at denne oppdateringen skal bli tilgjengelig. Om dette ikke dukker opp automatisk kan du gå til Android Market og finne oppdateringen der. Eventuelt kan du også bruke denne installasjonsfilen: http://wimp.no/android/wimp_31.apk

   • RS

    Det gikk bra å installere fra A.Market.
    Men helt knirkefritt går ikke A.Markets håndtering av Wimp-app’en; Den legger seg ikke i «Downloads»-lista i A.Market, slik alle mine andre apps fra A.Market gjør. Dermed søker ikke A.Market automatisk etter oppdateringer til den heller, slik tilfellet er med andre apps.
    Den forrige Wimp-oppdateringen kom imidlertid automatisk en dag da jeg startet Wimp. Det gjorde ikke denne siste.
    Ellers er Wimp en knallapp!

 3. Kristian Pfanzelter

  Har WIMP planer om å lansere en funksjon som gjør det mulig å importere spillelister fra iTunes og Spotify?

  • WiMP Redaksjonen

   Hei Kristian,
   Ingen umiddelbare planer, men dette er funksjoner som står oppført på ønskelista. Takk for innspillet.

 4. Gaute

  Når kommer fjernkontroll eller remote app til iphone?
  Spotify har hatt det lenge.
  Håper det er noe som er på gang.
  Ellers er det vel bare å bytte til konkurenten?

 5. Anders

  Hei
  Jeg bruker wimp appen på min Samsung Galaxy s Mp3 spiller. Appen har funket helt fint, men etter siste oppdatering er det begynt å skje noe ugagn på offline modus. Når jeg skal spille musikken i offline modus, kommer det opp en «warning» der det står: Beklager Programmet WIMP(prosesscom.aspiro.wamp) har uventet stanset. Prøv på nytt. Også etter en stund slår musikken seg av.

  Lurer på hva jeg kan gjøre for å få appen til å fungere igjen? :O

 6. Kazza

  Når kommer fjernkontroll eller remote app til iphone?
  Spotify har hatt det lenge.
  Håper det er noe som er på gang.
  Ellers er det vel bare å bytte til konkurenten?

 7. Joakim

  Hei Kazza,

  Vi har ingen fjernkontroll eller remote app nå, men du skal ikke se bort ifra at det vil dukke opp etterhvert ;)

 8. Frank

  Hei!
  Kan jeg betale mitt abonnement med sms eller på annen måte gjennom mobilabonnementet.
  Har firmatelefon så kjekt om arbeidgiver kan betale:)

  Viss så er mulig, hvordan gjør jeg det?

 9. Martin

  Hei!
  Nå er det faktisk like før jeg bytter til Spotify, og det skyldes kun en ting; mangel på fjernkontroll-app. Derfor hadde det vært veldig nyttig om dere kunne kommet med en mer detaljert statusrapport på når også dere kommer med en slik app. De vage svarene dere har kommet med tidligere er ikke nok, og vil ikke hindre meg i fra å bytte streamingtjeneste.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>