Vinn en Squeezebox og opplev WiMP på en ny måte

Vi har 1 stk Squeezebox Touch og 1 stk Squeezebox Radio som skal deles ut til noen heldige vinnere. Logitech’s Squeezebox gjør det enkelt å få all musikken i WiMP ut på stereoanlegget ditt via ditt trådløse nettverk. For å vinne en av disse må du legge inn en kommentar under dette blogginnlegget for hvorfor nettopp du bør vinne. I tillegg kan du verve nye venner til WiMP på Facebook, og skrive opp antall venner du har vervet. Fredag 29. oktober trekker vi en vinner på bakgrunn av kommentar og en vinner på bakgrunn av antall Facebook-vervinger.

Hvis du vil lese mer om kombinasjonen Squeezebox og WiMP anbefaler vi denne anmeldelsen på DinSide.

Klikk her for å legge inn din kommentar.

Kategori: Teknologi   Stikkord: , , - Permalenke.
61 Kommentarer
 1. Fredrik Østrem

  Jeg liker musikk, og finnes det en lettere måte å høre musikk på?

 2. Didrik Nygaard

  Jeg syntes jeg bør vinne pga et meget godt grunnlag. Grunnlaget består av at jeg enda ikke har prøvd ut WIMP. Virker som en god tjeneste og jeg har jo oppdaget at dere faktisk lanserer ut sanger før spotify, iallefall ved flere anledninger jeg har oppdaget. Men så er jo saken den at WIMP koster cash, mens spotify er gratis. Så for noen uker siden fikk jeg opp øynene for denne artikkelen på DinSide som dere skriver om her i innlegget. Må si jeg fikk virkelig lyst til å prøve dette ut dette i min egen stue. Så hvorfor ikke gi meg en Squeezebox ? hehe

 3. Bjørn Gunnar Ericson

  Etter å ha hørt på musikk i snart 50 år er Wimp blitt en nødvendighet for å kunne prøvlytte på musikk jeg ellers ikke ville ha fått adgang til.
  Med Squeezebox vil også resten av huset få adgang til dette fantastiske mediet.Det finnes bare ein vinner.

 4. Chris-André K. Kjelsnes

  Kvifor eg burde vinne? Fordi eg vil gje kjærasten min ei kjempefin julegåve, og kva er vel ikkje betre enn Squeezebox? :D
  Grunnen til at eg vil gje ho den er fordi at eg vil gje ho noko ho virkeleg fortjenar, og viss eg vinn denne har eg sjansen til å gje ho den ultimate julegåva! :)

 5. Jeg bør vinne fordi jeg verken har iPhone eller Android, kun en gammel Sony, og da ingen mulighet til å høre på WiMP andre steder enn på PC-en :(

 6. Sara Lindstedt

  Jeg bør vinne fordi jeg hører ekstremt mye på musikk. Og joda, nesten hver eneste ungdom hører på musikk dagen lang, men mesteparten av disse ungdommene bruker Spotify, og de hører som oftest bare på en type musikk. Men jeg prøver å høre på så mye variert musikk som overhodet mulig. Jeg elsker musikk, og hver eneste gang jeg har tilgang til nett går jeg inn på WiMP og setter på en eller annen random artist, eller en artist jeg har hørt mye på. Jeg tror at denne opplevelsen av musikk ville blitt mange ganger bedre om jeg hadde en Squeezebox, og dette er hvorfor jeg vil vinne. Om og hvorfor jeg bør vinne… Vel, det burde nesten dere i WiMP bestemme.

 7. Lars H. Ruud

  Hei.

  Jeg har akkurat kjøpt meg et stort gammelt hus som jeg og min kjæreste driver å renoverer. Så det hadde hvert kjempe kult når dette huset sto ferdig å kunne spille musikk fra Wimp i hele huset. «Singing in the rain» på badet når jeg dusjer, «The Age Of Pamparius» når jeg baker en fortreffelig pizza og «Sofa Song» i stua når jeg og kjæresten min koser oss med ett glass rødvin.

  Lars

 8. Anne Brit Areklett Norebø

  Jeg bør vinne en slik squeezebox fordi musikk er del av livet mitt 24/7 og dette er en genial måte å få høre på musikk HELE tiden!!!!

 9. Ivar Christensen

  Vi bor i et hus med hvor kona trener i kjelleren og hvor tv-stua befinner seg i kjelleren. Vå får ikke strukket kabler ned ditt fra vår nettverkslagring (hvor vi har musikk en vår) og vanlige radiosignaler når ikke ned i «tvstua». Vi har i lang tid ventet på et musikkstreamings produkt som dekker våre behov i denne avsidesliggende delen av huset vårt. Nå er den her- «Som et frø trenger vann, trenger musikken Wimp & Sqeezebox» Vår familie trenger denne nå.

 10. Rolf Åkvik

  Streaming – og da gjennom skikkelige lydanlegg er framtida. Ble senest i dag overbevist om Squeezebox Touch er tingen. Den var bare ikke tilgjengelig før neste helg. Og det sier jeg som har 9000 album på vinyl og cd. Møysmmelig samlet siden 1973. Har kjøpt 1 cd siden jeg startet med Wimp! Vinner jeg ikke, så står jeg uansett langt fram i køen for å få kjøpt – for dette må i hus, fortest mulig!

 11. Linus Jennerr

  Hei

  Jeg er en ung student som per dags dato befinner meg i en botilstand hvor jeg deler tak og fire vegger med 3 andre gutter. Som kollektiv flest, blir det fort leven når både venner og veninner stikker innom for litt morro av forskjellige typer. Vi er såpass heldige at vi alle har separerte rom, men leiligheten stammer far 20- tallet og lydisolasjonen er deretter. Siden jeg er den heldige som har fått spisestuen som rom, den med 2 dører, hvorav en av dørene består 50% av glass, hører jeg naturligvis alt jeg både ønsker og ikke ønsker å høre. Lydene definert i diverse ymse kattegorier. Gutter flest, liker jo også stor TV og dertilegnet tilbehør. Dette kollektivet er intet unntak, og gulvhøytalerne som raver ca 110 cm mot taket produserer nok lyd til at naboene 3 etager under oss valgte å gi oss en advarsel. Disse er selvfølgelig lokalisert tett opp mot koslige lille værelse. Til tider skulle hadde det vært ganske kjekt å kunne velge hvilke lyder som skulle fylt mine 4 vegger, fremfor å gi kollektive denne makten, noe som uten tvil har blitt brukt flittig da leggetid er når etter soloppgang.

  Angående vervingen vet jeg ikke hvordan jeg ligger an, men jeg har nå gitt alle mine venner en liten hilsen fra meg og dere!

  Linus

 12. Som platesamler siden 1964 og mediemann siden 1984, anbefaler jeg Wimp til alle mine musikk-venner.
  Wimp har alle de låtene jeg leter etter og den beste lyden.
  I tillegg har jeg Squeezebox Duo som gjør dette enkelt for meg å finne de rette sangene og spillelistene.
  Dersom jeg liker et album veldig godt ender det som regel med kjøp av CDen. Wimp har gjort min musikk-verden enkel og komplett.

 13. Eiler

  Hei!
  Jeg trenger desperat en squeezebox! Denne har jeg lengedrømt om, men våknet skuffet og stadig misunnelig på som har kunnet skaffe seg en..
  Som musikkjunkie og for tiden (..evig) pengelens, blir det alltid til at jeg gjemmer meg inne på hjemmekontoret, langt fra sol og sosial omgang, der jeg har all musikken min på PCen og lytter via dårlige PC høyttalere.
  Ungene har lyst å se sin far før de vokser opp, dessuten har de veldig lyst å oppleve denne musikken som jeg er så opptatt av.
  Dersom jeg hadde hatt mulighet til å bevege meg ut av dette rommet jeg nå befinner meg i, kunne jeg se hvor store barna har blitt, skiftet klær og brukt stereoen i stua (og kanskje spist et måltid ved et bord – send gjerne inn deo, sunblock og solbriller før jeg kan komme ut..)

 14. Max-Andre Blikfeldt

  Jeg synes jeg burde vinne, fordi jeg begynner å bli lei av å flytte min stasjonære pc’n hver gang jeg skal koble til anlegget (har ikke minijack forlengere) !

 15. Morten Rosenlund

  Jeg mener at jeg skal vinne squeezebox fordi jeg syntes dette er et stilig produkt og er impontert over hvor bra WIMP er. Som student ved Universitetet i Agder er ikke økonomien den beste!
  Så jeg håper jeg vinner :)

 16. Trygve Olav Brovold

  Hvorfor jeg skal vinne?

  Jo enkelt og greit fordi jeg ønsker meg en slik sak men har ikke råd til å kjøpe den.

  På forhånd takk

 17. Johan Vesje

  Hvis kona og jeg samtidig skal høre musikk fra pc, så må vi ha en slik.

 18. AGNAR EVANGER

  All musikken du liker når du ønsker å nyte den.

 19. At ingen har fortalt meg om Squeezebox før
  Er egnet til å ta rotta på mitt gode humør
  Da sannheten i all sin velde kom frem
  Sprang jeg rett til Elkjøp og bragte Squeezeboxen hjem

 20. Daniel Ungersness

  Hei!

  Jeg synes jeg burde vnne Squeezebox for elsker musikk, Jeg går på musikklinja på Ski videregående skole og spiller piano, synger og spiller klarinett.
  Jeg hører på musikk hver dag og har lyst til å studere musikk etter videregånde.
  Jeg mener Squeezebox passer perfekt for meg så jeg kan få ut den musikken jeg hører på til stereoanleggene på en best mulig måte.

  Uten musikk hadde jeg ikke hatt en så bra liv som jeg har, musikken er mitt liv <3

  Derfor burde jeg vinne ;)

 21. Jeg mener jeg bør vinne fordi jeg liker å utprøve nye ting innen «dataverdenen». Da jeg er pensjonist med ikke alt for god råd, er det jo greit å få en gratis……….

  Mvh. 1942 modell.

 22. Håper jeg vinner, da jeg liker å prøve nye ting innen data.
  Har WiMP ( 6 mnd.), meget bra. Forlenger helt sikkert dersom jeg vinner tilleggsutstyr. Er pensjonist med ikke alt for god råd. Må prioritere pengebruken.

  Mvh. 1942 modell…

 23. Ståle Tømmerås

  Jeg fortjener en på bakgrunn av min utrettelige promotering av WIMP til alle mine venner og bekjente!

 24. håvard arvesen

  Jeg har ikke klart å avgjøre om jeg skal kjøpe Sonos,Geneva eller Squeezebox. Problemet er at wimp ikke fungerer på de to første,men jeg er enda ikke overbevisst om å handle Squeezebox. Det frister å vente for å se om Wimp blir kompatibelt med andre leverandører.

  Prove me wrong!

 25. LINDA DAHLE

  JEG B ØR VIINNE FORDI JEG ER OPPTATT AV MUSIKK. MUSIKK GIR MEG NOE EKSTRA I HVERDAGEN. JEG ER EN PERSON SOM HAR GITT MYE AV MEG SELV UTEN Å FÅ NOE SÆRLIG TILBAKE

 26. Morten Andre Longva

  Wimp er knallbra! abefaler det til alle eg kjenner!

 27. Jan Eirik Forland

  Jeg bør vinne fordi jeg blir veldig lei meg hvis ikke!

 28. Jeg har vervet 610 venner til facebooksiden deres :)

  Håper jeg vinner fordi jeg er en gutt som elsker musikk. Jeg brukte Spotify mye før, men har via en venn funnet ut at WiMP er bedre, og har mer musikk som passer min smak :D Har ikke tatt meg råd til å kjøpe WiMP enda, men jeg er sikker på at om jeg vinner en Logitech’s Squeezebox, så kommer jeg garantert til å bruke WiMP mer. Passer perfekt til anlegget mitt :D

 29. John Viggo Grønbech

  Det hadde vært kanon og vinne enav disse ja! :)

 30. John Viggo Grønbech

  Kanskje jeg også skal skrive hvorfor jeg fortjener å vinne.

  Jeg har reklamert for wimp for flere av mine venner og noen har gått over fra Spotify premium og til Wimp. Jeg har også rapportert en god del feil og ønsker ang. både klienten for windows og for iphone.

 31. Erlend

  Dere bør sende en til meg, så unga ikke trenger å kapre PCn min for å få rørt litt på seg til favoritt sangene deres. Maur i rompa – 3, 2, 1…

 32. Andreas Rønsdal

  Samboeren min begynner å bli gal, da jeg har så mange duppeditter stående rundt omkring, for å få musikk i hele leiligheten. Dersom jeg hadde hatt en Squeezebox Touch kunne jeg fjerne mange av disse, og alle ville blitt glade og fornøyde! Og det er jo en god grunn!

 33. Thomas Nesse

  Det hadde vært veldig hyggelig å vinne en Squeezebox, min SqueezeBox classic sluttet akkurat å virke :(

 34. Hvis jeg fikk kloa i en sånn, skulle jeg bruke den til å fore knert/avkommet på 3 år med alskens god musikk fra fortid, nåtid og fremtid. Det ville blitt et viktig verktøy i oppdragelsen, og når hun engang omsetter all denne dannelse og erfaring i artisteri vil hun fortelle om den gang gammel’n fikk en sånn greie og hvordan hele verden plutselig kom hjem i stua, og hvordan det var en real øyeåpner, ikke minst i de sene nattetimer når alle andre sov og hun på egenhånd kunne utforske og finne ut av nye inputs. Og den utsendte journalisten, som er så gammel at han nesten ikke puster for egen maskin, vil skjønne at dette for henne var akkurat som hans egne erfaringer med Radio Luxembourg og Sex Pistols på Pingvin Club (som han seff har jugd på seg) og plutselig skjønne at det var noe han gikk glipp av, noe i musikkhistorien som kom etter radio og LP og MC og CD og iTunes Plus, og at dette noe han ikke fikk med seg, men som han alltid har ant at han kanskje burde fatta å slenge seg på, og han skjønner dette mens han mumler «I’m losing my edge» og trekker sitt siste åndedrag, og smiler som om alt plutselig henger sammen, det er WiMP.

 35. Ole Marius Holden

  Jeg bør vinne fordi jeg har bursdag..og jeg har ønsket meg en squeezebox.

 36. Geir Andre Leithe

  Synes jeg bør vinne rett og slett for at det snart bør bli min tur til å vinne en konkurranse. :-) Har ikke tall på hvor mange konkurranser jeg har forsøkt å vinne på nettet, men det har ikke blitt en trøstepremie engang. Men som man sier – uhell i spill hell i kjærlighet. :-) Hadde vært morsomt å kunne overrase min bedre halvdel med Wimp over stereoanlegget og ikke bare via en dårlig iPhone høyttaler…

  PS! Har konvertert fra Spotify til Wimp dette året og er en ivrig evangelist for deres tjeneste i min vennekrets og blant kollegaer… Men den grunnen har dere vel hørt før :-)

 37. Glenn Henriksen

  Jeg skulle hatt en Squeezebox for to grunner:

  Min samboer har en dyptgående skepsis til alt som er nytt og anderledes. Hvilken bedre måte å overbevise henne om Wimp sin fortreffelighet enn en lekker boks som enkelt fyller huset med lystige toner.

  Den andre grunnen er ungene. Med fire unger i varierende aldre varer sjelden CD-er lenge. En evigvarende musikkboks hadde vært perfekt. I tillegg blir det mye enklere å gi ungene en variert musikksmak når man har slikt et vanvittig utvalg.

  (ja, så slipper jeg å rippe hele CD-samlingen :)

 38. Ole Christian Evensen

  jeg fortjener 1 for min lillebror har 2

 39. Lars

  Jeg fortjener å vinne en Squeezebox touch fordi jeg har siklet på den siden jeg hørte at den skulle komme i fjor høst, men jeg har ingen mulighet til å kjøpe én. Studentbudsjettet er ikke fett og med smårolling i barnehagen, regninger, livsopphold og wimp abonnement på utgiftslisten er det ikke rom for utskeielser. Derfor må jeg krysse de fingrene jeg har og håpe at jeg vinner, slik at jeg, sambo og mini kan kose oss uhemmet med musikk direkte på anlegget.

 40. Geir Arne

  Min datter på 2 år er helt vill etter musikk og dans, og synes det er ekstra stas når jeg setter på hennes WiMP spilleliste på min PC. Problemet er at jeg ofte trenger min PC til andre ting, og hun synes det er leit at hun ikke kan spille sin musikk når hun selv vil. Hun klarer fint å sette på CDer og DVDer selv (inkludert riktig kanal på stereoen), så jeg tror hun utmerket godt også klarer å trykke på de riktige knappene på Squeezeboxen også.
  Jeg lover at Squeezeboxen kun skal være hennes, og stå på hennes rom. Jeg kan også love dere å sende en video med danseoppvisning med min datter og tilhørende musikk fra WiMP! :-)

 41. Wimp jobber med løsninger i dag og for fremtiden, ikke sant? Og jeg er i KONTAKT med fremtiden…dvs jeg jobber med barn og unge… Kan selvsagt ikke pushe produkter, men det hender jo titt og ofte at man blir spurt om hva man bruker av teknologi. Wimp & Squeezebox er en mulig løsning, kanskje også på jobben (som også har tegnet Wimp-abonnement).
  I tillegg har jeg trofast fulgt Wimp fra starten. Først som testbruker og senere som betalende kunde. Jeg har ofte gitt tilbakemeldinger om brukeropplevelsen. Squeezebox er en super «premie»!

 42. Hanne Schia

  Jeg registrerte med relativt nylig på WiMP og er fram til nå veldig fornøyd. Jeg har tidligere brukt Spotify, og var fornøyd med det men tenkte å bytte til WiMP siden det er et norsk produkt. Første dagen jeg brukte det søkte jeg på de sangene jeg ikke fant på Spotify og var gledelig overrasket over å finne de fleste sangene her, i tillegg til alle andre. Jeg burde vinne squeezebox fordi jeg elsker musikk med stor E og kan ved hjelp av squeezeboxen høre så høyt på musikk hjemme at familien min nesten kaster med ut!:)

 43. Kai Roger

  Trenger virkelig å vinne da min gamle PC bråker som ett uvær og mest sannsynlig snart synger på siste verset. Trenger derfor en flott dings som stillegående synger videre med wimp :)

 44. Magnus Hetland Vesteraas

  Jeg elsker å høre på musikk, og syns WiMP er en fantastisk måte å gjøre dette på. Dessverre vil det å høre på musikk via WiMP føre til at jeg enten må høre alene, eller nøye meg med den nokså begredelige lydkvaliteten fra min bærbare pc. Dette gjør det vanskelig å bruke WiMP til å høre på musikk sammen med andre, eller å være sosial samtidig som musikken står på.

  Ettersom jeg er student, og vil være dette i mange år fremover er ikke økonomien den beste, så det å prioritere å kjøpe en boks som denne er nok dessverre ikke noen god mulighet. Likefullt har jeg veldig lyst på en, og håper derfor jeg er så heldig at dere vil gi meg en.

 45. Richard Nilsen

  Hadde vært stas med en squeezebox slik at man kunne brukt wimp ennå mer :-)

 46. Sigurd

  Jeg bør rett å slett vinne en Squeezebox fordi jeg har to barn som ønsker å høre på musikk jeg ikke har og som ikke er så lett å finne til rett tid i en hektisk hverdag, med Wimp og Squeezebox vil dette gjøre det mulig. Det kan gi de muligheten til ett bredt utvalg av musikk samtidig som de får tilgang til en fremtidsrettet musikkspiller. Ville gjort barna mine overlykkelige, meg også selvfølgelig:-)

 47. Fredrik Brattgjerd

  Jeg bør vinne fordi jeg bruker Wimp til å sjekke ut ny musikk, nye plater og høre på «gammelt» og glemt musikk. Wimp gjør det lett å søke i musikk, spillelister og se anbefalinger. Bruker programmet også på iPhone, genialt!

 48. Arild

  Jeg kan godt vinne en Squeezebox.
  Jeg har jo vunnet nesten alt tidligere. Jeg har nesten vunnet i lotto, nesten vunnet i tipping og en gang vant jeg nesten en bil. Så det er mye som må gå galt om jeg ikke nesten vinner denne og;-)

  Forøvrig syns jeg Wimp er aldeles glimrende!

 49. Martin Isak Jansen

  Om jeg vinner skal jeg si opp spotify abonomanget mit og gå over til wimp!

 50. Jeanette Rasmussen

  Hvorfor jeg bør vinne? jo fordi: Jeg var med å beta-testet WiMP og har vært avhengig av det lenge. Er musikkelsker på nytt nivå og holdt på å utdanne meg innen musikk. Helt til i september da jeg skulle til utlandet for å ta bachelor grad. Lånekassen godkjente ikke søknaden min fordi jeg manglet et fag fra VGS. Dette var alle involverte klar over (VGS, daværende skole og Lånekasse), utenom meg. INGEN fortalte meg at jeg måtte ta eksamen på nytt, tusenvis av kr ble kastet ut vinduet på boplass og skole, og 10 av mine venner reiste til slutt utlandet. Nå er jeg er stuck her hjemme, uten penger, uten jobb, uten ferdig utdannelse, og uten WiMP. Med to eksamener å ta.

 51. Jeg vil veldig gjerne vinne en Squeezebox!
  Den vil jeg gi til kjæresten min. Hun har nettopp flyttet for seg selv for å studere, og har veldig dårlig råd i starten. Og slitt litt i grunn. Hun har ikke en gang TV stakkar. Og jeg har heller ikke så veldig mye penger, ettersom jeg også er student.

  Derfor vil jeg gi henne en Squeezebox, så at hun kan ha litt luksus i den lille hybelen sin værtfall :-)

  Det hadde vært koselig å kunne gledet henne sånn!

 52. Jeg liker musikk, og må høre musikk for å klare å konsentrere meg. Så enten gjør jeg lekser ved pcen, eller med iPod Touch en annen plass. WiMP funker desverre ikke på iTouchen min pga mobilbetaling, og å legge inn ny musikk på pcen for å få til iPoden er jo ikke den beste veien å gjøre det på. Og produktet gjør musikkhøring lettere? Så da er det jo perfekt! :-)

 53. Åge Richstad

  Sier bare: Fortar, høgar, hardar å sveittar!!! Å d e musikk man hører gjennom wimp også!!!!! hehe

 54. Øyvind Vevang

  Jeg bør vel vinne en squeezebox fordi jeg ellers kommer til å kalle dere noen wimps som ikke ga den til meg! Neida, jeg skal ikke forsøke å squeeze den ut av hendene deres bare ved å tenke utenfor boksen.

 55. Djizes, jeg MÅ jo bare ha det.

  Og jeg slipper å betale for det, om jeg vinner!

  Ingen bedre grunn.

  Men et minus – da blir jeg nødt til å kjøpe meg et ordentlig anlegg… Og det koster!

  Forresten så abonnerer jeg på Wimp, så det skulle vel bare mangle…

 56. Jon Petter

  Jeg har ambisjoner om å skaffe meg et trådløst avspillingssystem for min musikk og Wimp. Jeg er fortsatt overbevist om at Sonos er et bedre system enn Squeezeboks, men det finnes en måte å få meg til å endre mening på.

 57. olav ekkje

  På grunn av at jeg digger Wimp, og har akkurat flyttet inn i et nytt hus som er totalt dominert av Appleprodukter! Nytt hus –> blakk, og ikke råd til noe bokser eller dingser! :-(

 58. Kjetil

  Som småbarnsfar ser jeg det som min plikt å ta jobben med å videreføre gleden av å lytte til musikk til mine barn. Hannah Montana, MGP junior og så videre har stor innflytelse på dem og jeg har tatt på meg oppgaven med å prøve å påvirke dem i litt andre retninger.
  Når man skal gjøre en jobb er som kjent riktig verktøy halve jobben, en Squeezebox i kombinasjon med Wimp er utvilsomt riktig verktøy.
  Vinner jeg en slik er jo halve jobben gjort :-)

 59. Torgeir Katla

  Wonderful
  instant
  Music
  Personal

  3 adjektiver som summerer opp min WiMP-opplevelse. En flott måte å finne musikk på, nyhetene netsten før de kommer ut og du kan lage din personlige musikksmak gjennom WiMP. En tvers gjennom herlig oppfinnelse:-)

 60. Anders Johansen

  Etter å ha måtte flytte inn på en pitteliten hybel måtte jeg la alle de hundrevis av cd-plater og vinyl-plater ligge igjen på oppbevaring hos min tidligere samboer. For at jeg nå skal kunne nyte musikk er jeg dermed avhengig av å bruke Wimp. Jeg har brukt det flittig til nå, men det blir stusselig å bare bruke en laptop med dårlige tilkoblingsmuligheter. Her trenger jeg virkelig en Squeezebox for å kunne nyte all den musikken jeg ellers ville gått glipp av. Det er jo ikke mulig å ha en eneste dag uten musikk når man blir forvist til en liten hybel, helt alene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>