Squeezebox: Vinnerne er trukket

Da har vi trukket vinnerne av Logitechs Squeezebox Touch og Squeezebox Radio. Sistnevnte var basert på antall vervinger til WiMP på Facebook, og her var det Jonas Nikolaisen som stakk av med premien. For å vinne en Touch ønsket vi en god begrunnelse for at nettopp du skulle få en slik. Vi har fått inn veldig mange gode forslag, men falt til slutt for Thomas Røst Steneruds innlegg, som vi her gjengir i sin helhet.

”Hvis jeg fikk kloa i en sånn, skulle jeg bruke den til å fore knert/avkommet på 3 år med alskens god musikk fra fortid, nåtid og fremtid. Det ville blitt et viktig verktøy i oppdragelsen, og når hun engang omsetter all denne dannelse og erfaring i artisteri vil hun fortelle om den gang gammel’n fikk en sånn greie og hvordan hele verden plutselig kom hjem i stua, og hvordan det var en real øyeåpner, ikke minst i de sene nattetimer når alle andre sov og hun på egenhånd kunne utforske og finne ut av nye inputs. Og den utsendte journalisten, som er så gammel at han nesten ikke puster for egen maskin, vil skjønne at dette for henne var akkurat som hans egne erfaringer med Radio Luxembourg og Sex Pistols på Pingvin Club (som han seff har jugd på seg) og plutselig skjønne at det var noe han gikk glipp av, noe i musikkhistorien som kom etter radio og LP og MC og CD og iTunes Plus, og at dette noe han ikke fikk med seg, men som han alltid har ant at han kanskje burde fatta å slenge seg på, og han skjønner dette mens han mumler “I’m losing my edge” og trekker sitt siste åndedrag, og smiler som om alt plutselig henger sammen, det er WiMP.”

Gratulerer til Jonas og Thomas, og tusen takk til alle som sendte inn sine bidrag.

Kategori: Teknologi   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>