Odd Nordstogas barnefavoritter

Odd Nordstoga er aktuell med albumet November, og i måneden med samme navn er han ute på en omfattende Norgesturne. Odd har også skrevet en del sanger for barn, bl.a. musikk til de populære TV-seriene Linus i Svingen, Jul i Svingen og UHU! Nå har også laget en spilleliste hvor han deler noen av sine favorittsanger for barn.

Det kan kanskje være overraskende for noen at han har med både Coldplay og Prince, men barn er gode lyttere og det må kanskje ikke være laget som barnemusikk for at barna skal kunne synge og danse. Vi synes Odd Nordstoga har laget en fantastisk fin liste til alle små og store barn som bruker WiMP

Hør spillelisten «Supert For Barna» i WiMP

Kategori: WiMP   Stikkord: , , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>