Odd Nordstoga med WiMP Spesial

Odd Nordstoga er ute med sitt nye album ”November”, og som en ekstra godbit til WiMP-lytterne, har Nordstoga selv satt seg ned i egen stue og spilt inn kommentarer til hver av låtene på albumet. Det starter langsomt, men med litt kaffe i kroppen serverer han etter hvert anekdoter og inspirasjonskilder på løpende bånd – kun avbrutt av litt sjarmerende ungepludring i bakgrunnen og noen sekunders leting etter Ragnar Hovland i bokhylla.

Hør albumet i WiMP!

Kategori: WiMP   Stikkord: , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>