MusikkMandag – ukentlig spilleliste med nyheter

Hver mandag presenterer vi ukas nyheter på albumfronten med denne spillelista. Enten du liker pop, jazz, hardcore, soul, metal, folkemusikk, klassisk eller worldmusikk bør du kunne finne dine ting her.

Denne uka kan du høre Hans-Erik Dyvik Husby (eller Hank von Helvete som vi også kjenner ham som) synge Cornelis Vreeswijk. Opptaket er hentet fra filmmusikk til filmen om Cornelis som straks har premiere både i Sverige og i Norge. All ære til den tidligere Turboneger-vokalisten som viser at han definitivt har flere talenter. Denne uka kan du også høre de nye albumene til Kings of Leon, Shakira, Rod Stewart og Hannah Montana. Hvis du har lyst til å høre noe helt nytt anbefaler vi gjerne The Secret Sisters, Twin Shadow og Shugo Tokumaru. Torgny Amdam fra Amulet gir også ut sitt første soloalbum denne uka. Sammen med regissør Emil Trier har han laget to lekre musikkvideoer.

Hør MusikkMandag i WiMP.

Kategori: Spillelister   Stikkord: , , , , , , , , , , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>