Eksklusivt i WiMP: Robyn – Indestructible

WiMP-redaksjonen elsker Robyn, og nå har vi fått lov til å slippe hennes nye single «Indestructible» eksklusivt for WiMP’erne. Dette er første smakebit og eneste single fra Body Talk Pt. 3, og «Indestructible» er en killer-låt som skapt for svette dansegulv og sene nattetimer.

Robyn har for lengst blitt kronet til Skandinavias moderne popdronning, både i studio og på scenen, og to tredjedeler inn i Body Talk-trilogien er konkurrentene milevis unna å overta tronen. Sånt står det respekt av. Vi tør gjette på at hun allikevel har spart mye godt krutt til kronen på verket, Body Talk pt. 3.

Hør «Indestructible» i WiMP.

Hør Body Talk pt. 1 & 2, og de andre Robyn-utgivelsene.

Kategori: WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>