Dette spilte Prince i Bergen

Det er ikke hverdagskost at megastjerner som det lille, store geniet Prince Rogers Nelson gjester Norge. Han leverte da også et forrykende show for de 8000 fremmøtte publikummerne i Vestlandshallen, med en rekke godbiter fra hele sin karriere og et par gullkorn han i sin tid skrev for andre. Spor som Martikas ”Love… Thy Will Be Done”, Sheila E.-sololåta ”The Glamorous Life” og The Times ”Jungle Love” og ”Cool” glir fint inn blant prinsens egne høydepunkter som ”Kiss”, ”1999” og ”Controversy” – og når ”Sometimes It Snows In April” avrunder det hele har Bergenspublikummet fått et show både Aftenposten og Dagbladet mener sto til terningkast 6.

Hør sangene fra Prince-showet her.

Kategori: WiMP   Stikkord: , , , , , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>