Bob Dylan med uutgitte opptak – først i WiMP

Siden 1991 har Bob Dylan – i tillegg til å gi ut en bråte fine studioalbum – delt av skjulte skatter, magiske konsertopptak og uutgitte spor i sin fantastiske Bootleg Series. På Volum 9 i serien, de såkalte Witmark-demoene, får vi presentert 47 låter, utgitt nesten 50 år etter at de ble innspilt. Stort sett er det His Bobness alene med gitar og munnspill, en gang i blant akkompagnert av et piano. Låtene ble innspilt i perioden 1962 – 1964, og mange av låtene finnes i andre innspillinger på Dylans egne album, mens 15 av dem aldri har blitt offisielt utgitt før. Innspillingene på The Witmark Demos gjør det mulig å spore Dylans dramatiske vekst som låtskriver, fra tidlige, tradisjonelle låter som «Man On The Street» til de sosiale kommentarene i «Blowin’ In The Wind» og «Masters Of War», pluss hans banebrytende genistrek «Mr. Tambourine Man». Alle sangene på The Witmark Demos ble skrevet og spilt inn før Dylan fylte 24 år.

The Witmark Demos er altså det nyeste bidraget i Bob Dylans populære og kritikerroste Bootleg-serie, vi har samlet alle 9 volumene på et brett, til glede for WiMP-brukerne.

Hør The Witmark Demos i WiMP

Kategori: WiMP   Stikkord: , , - Permalenke.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *


*

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>